2777
2789
قندخونتون رو چک کن به خصوص ای وان سی اخیرا درگیر عفونت نبودی؟

شش ماه پیش قندم نرمال بود عفونت هم نه

چند ماه پیش اینجوری بودم رفتم دکتر ازمایش نوشت سالم بود خوب شده بودم دوباره الان شروع شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شش ماه پیش قندم نرمال بود عفونت هم نهچند ماه پیش اینجوری بودم رفتم دکتر ازمایش نوشت سالم بود خوب شده ...

اخه من یه مدت درگیر عفونت بود بدنم پزشکا هم تشخیص نمیدادن التهاب بالا بود تو بدنم سی ار پی 

یعنی مثل من یهویی انرژی بدنت خالی میشد؟

اره یهو یه ذره فعالیت میکردم میخواستم بیهوش بشم 

کلا بدنم قاطی کرده بود هر چی اهن میخوردم ویتامین د میخوردم به خاطر التهاب بالا نمیرفت این فاکتورا 

من زیاد کار میکنم و گاهی اینطوری میشم ،زرده ی تخم مرغ و گل گاو زبان حالم رو خوب میکنه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شش ماه پیش قندم نرمال بود عفونت هم نهچند ماه پیش اینجوری بودم رفتم دکتر ازمایش نوشت سالم بود خوب شده ...

ویتامین ب

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!