2777
2789
دوران بارداری تحت نظرشون بودی؟موذب نبودی

آره 

نه معذب نبودم خوبیش اینه باردارارو خودش معاینه نمیکنه 

برای سونو هم دستیارش که خانمه انجام میده 

ولی خودش خیلی میفهمه 

معمولا هم کسانی پیشش میرن که بارداری پرخطر دارن 

پیر این کاره خیلی حالیشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با داریم پر خاطره میوم دارم توروخدا بگو پیش کی برم

والا چی بگم من رفتم پیش رقاعی همشم میگم بعد خدا کار رقاعی باعث شد بچم برام بمونه 

دکتر زارعان هم متخصص بارداری‌های پر خطر هستن من یه نوبت باهاشون مشاوره گرفتم اونم حالیش بود ولی حرفاش با دکتر خودم یکی بود منم همون رقاعی رو ادامه دادم 

هر دوتا هم نوبت گیرشون خیلیییییییی سخته 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من با داریم پر خاطره میوم دارم توروخدا بگو پیش کی برم

من نمیدونم میوم چقدر توی بارداری میتونه خطرناک باشه ولی از صمیم قلبم میخوام نی نیت صحیح و سالم و تپل مپل بیاد تو بغلت 🥰

کلانتر چطوره

دکتر کلانتر و دکتر احمدی خدابیامرز بیشتر برای نازایی کار میکردن

من دیدم چند نفر میگفتن برای مراقبت بارداری بیخیالن خودم تجربشونو نداشتم  

این دوتا غیر مطب کدوم بیمارستان هستن

رقاعی میلاد هم میشینه 

زارعان رو نمیدونم گوگل سرچ کنین حتما پیدا میکنین 

یا برید مطب از منشیشون بپرسین

رقاعی میلاد هم میشینه زارعان رو نمیدونم گوگل سرچ کنین حتما پیدا میکنین یا برید مطب از منشیشون بپرسین

ممنونم واقعا اطلاعاتت عالیه میگم برا زایمان پر خطر غیر این دوتا چه دکتری سرش خلوتترخ

میشه بپرسم مشکلت چیه بود

ممنونم واقعا اطلاعاتت عالیه میگم برا زایمان پر خطر غیر این دوتا چه دکتری سرش خلوتترخمیشه بپرسم مشکلت ...

راستش نمیشناسم دیگه 

کسی که سرش خیلی خلوته برای باردارای عادی خوبه من و تو باید بریم پیش یه با تجربه که یدونه در مواقع اضطراری چه کار برامون بکنه 

من مشکلاتم خیلی بود یکی دوتا نبود 

راستش نمیشناسم دیگه کسی که سرش خیلی خلوته برای باردارای عادی خوبه من و تو باید بریم پیش یه با تجربه ...

ممنونم عزیزم محبت کردی برام دعا کن،خدا انشاالله به همه مادرا کمک کنه