2777
2789

چه واکنشی داشتید؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

عزیزم نگران نباش الان میان با دلایل کاملا منطقی قانعت میکنن که چرا اینجوریه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و داداشم یدونه هستیم هروتامون اما اون از الان میخواد همه ی زمینای کشاورزی بابامو بفروشه برا خود 🙂منم نمیتونم چیزی بگم چون هعی پیام میده و فحش میده با خونه بابام اگه برم اذیتم میکنه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارث برای این برابر نیست چون مرده که نفقه میده باید خرجی یه خانواده بده. خونه تهیه کنه برای خانواده. ماشین.خورد خوراک و.... ولی زن هیچکدوم از این هارو نباید تهیه کنه و شوهرش که اونم ارث بیشتری از خواهراش میبره براش تهیه میکنه. آندرستن؟ 

اکثرا ارث برابر ندارن و طبیعی هم هست قبول میکنن.

توفامیل ما خانوادهای پر جمعیت خب طبق همون قانون ارث تقسیم‌کردن.

ولی من چون یدونه دختر بودم پدرم خدارحمتش کنه تازنده بود وصیت. کرد برابر با پسرا به منم سهم داد.

روحش شاد باشه اصلا سهم الارث برام مهم نیستاینکه بینمون فرق نمیذاشت چه بسا همیشه منو بیشتر دوست داشت و احترام میگذاشت برام ارزشمندتره الهی فداش بشم بابای مهربونم😭😭

البته برای پسرها هم تو گرفتن جشن عروسی و اجاره یا خرید خونه کمک میکنن.

معمولا پسر خودش انجام میده

این رو دیگه هر خانواده ای خودش می دونه که برای پسرش چکار کرده برای دخترش چی

مثلا پدرشوهر من برای جهیزیه دخترش یه زمین عالی فروخت

ولی برای پسرها هیچ کار نکرد

آخر سرم چون تک دختر بود ارث برابر پسرا زدن براش

اکثریت نمی گیرنخود پسر فراهم می کنهمن خیلی کم دیدم

خب دختر رو م بفرستن درس بخونه کمک کنن پیشرفت کنه مستقل بشه اونم خودش جهیزیشو بخره این حجم از بی عدالتی درست نیست واقعا

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40