نمیدونم کی قراره این تاپیک رو بخونه
و من شاید بعد از این تاپیک صفحه نینی سایتم رو برای همیشه ببندم.
برای عنوان تاپیکم هزار و یک دلیل دارم.
اینجا هرکسی شوهرش کوچک ترین خطایی کرده همه بلافاصله میان یالا برو طلاقتو بگیر.
خطاب به اون دسته ادمها چخبرته عزیزم؟تو داخل زندگی همه اگاهی؟مگه تو خالق جهانی؟خداهم بخواد دادگاه برگذار کنه همه چیزو عین فیلم از جلوی چشم دوطرف پخش میکنه و از تک تک اعضای بدنشون حرف هاشونو میشنوه ودر اخر با توجه به کل کارنامه ش میندازه جهنم یا بهشت....تو از خدا که بالاتر نیستی؟؟؟؟؟؟؟
کسی که یک بار اشتباه کرده حتی خیانت کرده باشه میتونه اصلاح بشه مثل من ...
من با همسرم چندسال در اشنایی بودیم و دقیقا ماهی که قرار بود بیاد خواستگاری تمام میل و عشقش رو نادیده گرفتم و با خواستگار دیگرم نشست و برخواستی داشتم (فقط در حد گفتگو)و این خطای من بود و اخرشم با همون اقا که اشنا شده بودم قبلا ازدواج کردم چون قول و قراری داده بودم بهش و الان چندین سال گذشته من وفادار ترین زنی هستم که جز همسرم هیچکس رو نمیبینم.شوهر خودم امسال بعد عمری وفاداری برای اولین بار با همکارش چت کرده بود بدون قرار رفتن اینجا درد دل کردم همه گفتن طلاق بگیر من موندم و گذشت کردم زخمش هنوز روی تنم هست ولی هم شوهرم بیشتر چسبیده به زندگی هم جفتمون بیشتر حواس جمع و قدر دان شدیم....زندگی بالا پایین زیاد داره من نیمگم با هرررررشوهری بساز یا نساز
من میگم از بقیه نسخه نگیر حتی من
بدون قلبت عقلت چیو تایید میکنه اونو انجام بده
این روزا هیچکس خیر تو رو نمیخواد
تو حداقل خیر زندگی خودتو بخواه
حرف مردمو ول کن زندگیتو بکن
من شاید هبچوقت دیگه نیام تو این فضا
چون برخلاف تاپیکای قدیمی تا قبل ۱۴۰۰ مردم همه مهربون بودن دلسوز و با ادب اما الان همه خشمگین و بی گذشت پر کینه و پر از متلک وتلخی هستند متاسفانه نمیدونم اون ذات پاک و مهربون و پر از خیرخواهی کجا رفته....
خیر و برکت به زندگیت بیاد مشکل همه الهی حل شه