2777
2789

خودشون که یه هوش و استعداد معمولی داشتن یه رشته معمولی هم قبول شدن خب طبیعتا نباید از منم انتظار انیشتن داشته باشن ک 

هزینه خاصی جز ثبت نام ترمیم معدل و کنکور ندادن حتی بعضی کتابام از روی پی دی اف بود

به یه بدبختی رتبه کنکورم رو نصف کردم با معدل ۱۸.۱۵ و تراز کل ۸۰۰۰ پرستاری آزاد قبول شدم تهش برمیگردن میگن تو اگه نگران جیب ما بودی دولتی میاوردی 

خب من به اینا چی بگم 🥲

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ‌ رمز موفقیتی عزیز موفق بودم که الان وضعم این نبود

جدی میگم 

چطور تونستی با پی دی اف اخه پرستاری بیاری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خانواده منم این بودن مرد مردونه کنکور ندادم وقتی پول نمیدن حجایت نمیکنن فردا دولتی هم قبول بشم خرج د ...

این مامان من برمیداره منو با کسایی مقایسه میکنه ک نه میدونه چقدر خرج کنکورش کردن ، سهمیه خاصی داشتن یا ن فقط رو مخم راه میره 

بله من الان دولتی پرستاری هم میرفتم ۱۰ سالی باید ایران میبودم تا مدرکم آزاد باشه باز اونجا یه غر جدیدی داشت سرم بزنه

این مامان من برمیداره منو با کسایی مقایسه میکنه ک نه میدونه چقدر خرج کنکورش کردن ، سهمیه خاصی داشتن ...

مادر منم اینجور میکنه خدایی خبر ندارن همش پارتی سهمیه مافیای کنکور الان برو اینستا رو ببین هرکسی که مادر پدرش کارمند معلم و دکتر پرستاره حقوق بگیره رتبه آورده امسال من و شما فقط عمر زندگیمون تباه من ضریب هوشیم ۱۳۰ واقعا این حقم نیست که ببینم حسرت بخورم

این مامان من برمیداره منو با کسایی مقایسه میکنه ک نه میدونه چقدر خرج کنکورش کردن ، سهمیه خاصی داشتن ...

پرستاری آزاد که خیلی بالا ست شهریه اش خدا رحم کنه بهت با وجود خانواده که هزینه نمیدن

مادر منم اینجور میکنه خدایی خبر ندارن همش پارتی سهمیه مافیای کنکور الان برو اینستا رو ببین هرکسی که ...

میدونه دختر دوستش پزشکی سمنان قبول شده با رتبه ۱۷۰۰ بعد جالبه همین دختر هم مدرسه شاهد درس میخونه 

دیگه همه میدونن اکثر بچه های شاهد سهمیه دارن بعد برگشته جلو من ادا احمقا رو در میاره میگه نههههه بدون سهمیه بدون هزینه بدون هیچی قبول شده حتی یکم فکر نمیکنه که بابا ممکنه طرف اصلا خالی ببنده کدوم سهمیه ای میاد میگه من با سهمیه قبول شدم

پرستاری آزاد که خیلی بالا ست شهریه اش خدا رحم کنه بهت با وجود خانواده که هزینه نمیدن

تازه من دامپزشکی آزاد هم قبول شدم ولی گفتن ن پول نداریم شهریشو نمیدیم دیگه سر همین پرستاری دارن دیوانم میکنن 

من که میدونم چرا میخواست دولتی بیارم میخواد منو تو این ایران خراب شده نگه داره تهشم شوهرم بده 

میدونه دختر دوستش پزشکی سمنان قبول شده با رتبه ۱۷۰۰ بعد جالبه همین دختر هم مدرسه شاهد درس میخونه دیگ ...

تمام با سهمیه است به خدا سهمیه هم نباشه پول یعنی غیر ممکنه پول خرج نکنن طرف یه کار بشه الان برو نشونش بده رتبه یک کنکور امسال پارسال شغل پدر مادرشون چیه خدا ازشون نگذره آخه یعنی چی یکی هوش بالایی داره اون نشه کاره ای اونی که پول خرج میکنه سهمیه داره بشه کاره ای 

به مادرت بگو اینجا ژاپن و چین آمریکا نیست اینجا ایرانه اگه براساس همون کتاب درسی ها کنکور میگیرفتن بدون سهمیه یک قرون هزینه کردن الان ما هم میتونستیم 

تازه من دامپزشکی آزاد هم قبول شدم ولی گفتن ن پول نداریم شهریشو نمیدیم دیگه سر همین پرستاری دارن دیوا ...

ببین میتونی جایی بری سرکار هزینه اشو دربیاری حیفه واقعا از دست نده منم جات باشم دنبال وام میرم یا تو فروشگاه تک شیفت میرم کار میکنم

تمام با سهمیه است به خدا سهمیه هم نباشه پول یعنی غیر ممکنه پول خرج نکنن طرف یه کار بشه الان برو نشون ...

رتبه ۱ کنکور هم هوش بالا رو به ارث برده هم خرجش کردن هم پشتکار داشته 

همشهری یکی از فامیلامون هست گفته مشاوره اش فقط ماهی ۲۰۰ میلیون بوده با معینی پور 

اینا رو نمیبینه اون ۱ در هزاری که موفق شدن رو میبینه 

ببین میتونی جایی بری سرکار هزینه اشو دربیاری حیفه واقعا از دست نده منم جات باشم دنبال وام میرم یا تو ...

شهریه اش رو که میده البته بابام میده

ولی خدانکنه تو فامیل یکی جای دولتی قبول بشه دهن منو سرویس میکنه تا اونموقع 

من برم دانشگاه بتونم تایم هامو مدیریت کنم میرم رو مخش لااقل بتونم به قول شما پول تو جیبی خودمو حداقل در بیارم