2777
2789
ازدواج دوتا قوم رو نمی‌پسندم البته دخترای ترک خوشگلن و کدبانو اما من خواستگارم نرم داشتم قبول نکردم ...

هرچی میگیم تو گوشش نمیره 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
من اصلا از ترکا خوشم نمیاد یه جورین ولی نمیدونم چجوری بگم

الان بگم ترکا هم از شما خوششون نمیاد ناراحت میشی گلم آخه این چه حرفیه شما با ۳۵ ملیون ترک رفت و آمد داشتین فهمیدین یه جوری هستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بگم ترکا هم از شما خوششون نمیاد ناراحت میشی گلم آخه این چه حرفیه شما با ۳۵ ملیون ترک رفت و آمد ...

اصلا برام اهمیتی نداره خوششون بیاد یا نه اختیار افکار خودمو دارم حالا چون به ترکا برنخوره باید بگم خوشم میاد؟خب نمیاد دیگه 🫤

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

چه اشکالی داره باهم ازدواج کنن دعاکنید خوشبخت بشن ب جای این ک بگین عروسی نمیایم فلان میکنیمهرجایی کم ...

چی بگم والا منم همین میگم انتخاب خودشه 

ولی تو کت خانواده نمیره داداشم مقصر خیییلی بد دهنی کرد

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
من اصلا از ترکا خوشم نمیاد یه جورین ولی نمیدونم چجوری بگم

🫤🫤🫤چطور مثلا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون