2777
2789
عنوان

جای من باشید بچه همسایه رو میرسونید مهد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست
چه بهونه ای بیارم؟

بگو والا شوهرم میگه فردا خدای نکرده چیزی بشه به بچه تون

ما هم مقصر میشیم

واقعا هم همینطوره...کافیه یه خار بره تو دست بچش دور از جونتون،پدرتونو درمیارن

دیگه نمیگن که ما خودمون راضی بودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اصا دوست ندارم خودم ببرمشاز طرفیم دلم میسوزه بچه میگه دوس دارم با خاله برمنمیدونم چطوری بهشون ...

هیچی بگو دوس داشتم ببرم ولی اون روز این اتفاق افتاد متاسفانه همسرم خیلی دعوام کرد براهمبن نمیتونم مسئولیت بپذیرم

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

چقد بیخیالن

من پسرم امسال کلاس اوله میبرمش وایمیسم جلو در تا خیالم راحت بشه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
بگو والا شوهرم میگه فردا خدای نکرده چیزی بشه به بچه تونما هم مقصر میشیمواقعا هم همینطوره...کافیه یه ...

دقیقا

امروز خواسم برم دنبالش مامانش چهار بار زنگ زد کی میای

چرا نیومدی

غذا چی گذاشتی براش

خوراکی چی گذاشتی

و... 

دقیقاجای تشکر واسه هرروز بردنش اگ پاش زخم شه منو مقصر میدونن

دقبفا سری که درد نمیکنه دستمال نبند 

خیلی رک بهش بگو ببخشید ولی مسئولیت بچه نگه داشتن خیلی سخته من به زور بچه خودم و میبرم خیلی عذر میخوام و... اگع مقدوره خودتون بچه تون و راهی مهد کنید وظیفه کسی نیست 😁 خیلی با روی خوش و...

چقد بیخیالنمن پسرم امسال کلاس اوله میبرمش وایمیسم جلو در تا خیالم راحت بشه

منم دوس ندارم بچم با کسی غیر خودم بره حتی پدرم و عموهاش 

هرروز خودم میبرم و میارم

دقیقاامروز خواسم برم دنبالش مامانش چهار بار زنگ زد کی میایچرا نیومدیغذا چی گذاشتی براشخوراکی چی گذاش ...

وای خیلی سخته

احتمالا خیلی رو دادی و خوش برخوردی

ما هم چندسال پیش چنین همسایه ای داشتیم توی کل ساختمون فقط خونه ما میومد ،کلافه شده بودیم حتی موقع ناهار هم از دستش راحتی نداشتیم هر روز کارش بود صبح کاراش می‌کرد موقع ظهر دست بچه هاش می‌گرفت میومد تا عصر میموند

کلافه شده بودیم 

یکی بهمون گفت در روش باز نکنید یه مقدار کمتر شد ، تا ما از اونجا اثاث کشی کردیم 

حتی یادمه یبار اومد من در باز کردم گفتم مامانم حموم ، حتی میخواست بیاد تو چک کنه ،راهش ندادم😂

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️