دوستان ترم اولی هستم و خیلی استرس دارم در حدی که شب ها خوابم نمیبره از ترس دانشگاه این که قرارع چطوری باشه آدم بشدت استرسی هستم محیط جدید وحشت دارم میترسم نتونم دوست پیدا کنم خیلی ها گفتن نا خودآگاه روز اول با چند نفر صحبت میکنی دوست میشی میترسم من تنها بمونم از درس ها هم میترسم خیلی سخت باشه هیچی نفهمم یا استاد ها سخت بگیرن بچه ها همو مسخره کنند
خلاصه کلی ترس و استرس دارم 😭😭💔 اونایی که تجربه دارید بگید چطوره من واقعا هنوز تو شک هستم که باید برم دانشگاه آزاد باورم نمیشه خدایا این دیگه چه مصیبتی بود
گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
هیچیتو یه شماره بگیر جدیدبه همه دانشجو ها بدههمون ۴ سال ارتباط داشته باشهمشون رفیقن اما همون در حد د ...
اره شماره جدید که گرفتم فقط برای دانشگاه باشه واقعا یعنی تنها نمی مونم خیلی میترسم تنها بمونم تو دانشگاه نه بابا کلا به پسرا محل نمیدم داستان در میارن پشت سرم حوصله دراما ندارم
گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک در میان همه ستارگان او ماه من است))♥️
الان توی گروه دانشگاه و گروه جدیدالورود ها و حتی گروه رشته خودتون عضو شدی؟توی تلگرام من با دوتا همکل ...
من فقط یه گروه عضو شدم دانشگاه آزاد شهر خودمون هست ولی رشته من نه نمیدونم اونو چطوری پیدا کنم فک کنم هنوز گروه نزده باشن چون من اصلا ثبت نام نکردم فعلا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه خوب مرسی عزیزم حتما ♥️یعنی از همین ترم اول گروه بندی میشیم ؟
خواهش میکنم🤍
نمیدونم همه رشته اینطوره یا نه ولی ما برای اکثر درسامون گروهبندی میشیم و تازه خودمون برای جزوه نویسی هم گروه تشکیل دادیم خلاصه که راه برای ارتباط زیاده ، توی فضای مجازی هم احتمالا گروه تشکیل بدن از طریق اونم میتونی مجازی به بهانه های مختلف از جمله جزوه ، تکلیف استاد یا هرچیز دیگه ای ارتباط برقرار کنی
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
سیسیی من هنوز کلی چیز و میز مونده که ندیدم هنوز زود هست برای رفتن به جهنم 😂😁
نامه اعمالمون میدرخشه ✨😂