2777
2789
عنوان

در مورد دانشگاه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست
هیچیتو یه شماره بگیر جدیدبه همه دانشجو ها بدههمون ۴ سال ارتباط داشته باشهمشون رفیقن اما همون در حد د ...

اره شماره جدید که گرفتم فقط برای دانشگاه باشه واقعا یعنی تنها نمی مونم خیلی میترسم تنها بمونم تو دانشگاه نه بابا کلا به پسرا محل نمی‌دم داستان در میارن پشت سرم حوصله دراما ندارم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان توی گروه دانشگاه و گروه جدیدالورود ها و حتی گروه رشته خودتون عضو شدی؟توی تلگرام من با دوتا همکل ...

من فقط یه گروه  عضو شدم دانشگاه آزاد شهر خودمون هست ولی رشته من نه نمی‌دونم اونو چطوری پیدا کنم فک کنم هنوز گروه نزده باشن چون من اصلا ثبت نام نکردم فعلا 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یه گروه عضو شدم دانشگاه آزاد شهر خودمون هست ولی رشته من نه نمی‌دونم اونو چطوری پیدا کنم فک ک ...

ما هم باید پس فردا ثبت نام کنیم

ولی اگر اسکرین قبولیتو برای روابط عمومی بفرستی عضو گروه رشته ات میکنه

چرا ؟

خوشم نمیاد هیچ وقت دلم نمی‌خواست برم آزاد از شانس بدم از هر چی بدم اومد سرم اومد

بقیه بچه ها هم تازه واردن و تمایل دارن با یکی اوکی بشن ، برای بعضی درساتون گروه بندی میشید و ناخوداگ ...

چه خوب مرسی عزیزم حتما ♥️یعنی از همین ترم اول گروه بندی میشیم ؟

ما هم باید پس فردا ثبت نام کنیمولی اگر اسکرین قبولیتو برای روابط عمومی بفرستی عضو گروه رشته ات میکنه

عهههه اینو حضوری نشون میدم پس بهتره امروز پیش  ثبت نام آنلاین رو انجام میدم فردا میرم حضوری 

ما اصلا ثبت نام حضوری نداریم

برای ما گفتن حضوری باید بیاین موفق باشی عزیزم ♥️💋

انشالله تاپیک بعدی که بزنم بگم چقدر دانشگاه خوب بود و دوست پیدا کردم بر خلاف تصورم 

چه خوب مرسی عزیزم حتما ♥️یعنی از همین ترم اول گروه بندی میشیم ؟

خواهش میکنم🤍 

نمیدونم همه رشته اینطوره یا نه ولی ما برای اکثر درسامون گروهبندی میشیم و تازه خودمون برای جزوه نویسی هم گروه تشکیل دادیم خلاصه که راه برای ارتباط زیاده ، توی فضای مجازی هم احتمالا گروه تشکیل بدن از طریق اونم میتونی مجازی به بهانه های مختلف از جمله جزوه ، تکلیف استاد یا هرچیز دیگه ای ارتباط برقرار کنی

اره شماره جدید که گرفتم فقط برای دانشگاه باشه واقعا یعنی تنها نمی مونم خیلی میترسم تنها بمونم تو دان ...

شاید یه ۳ ۴ روز اولی تنها باشی

بعدش یهو فلانی سلام حالت چطوره خوبی

من خودم کلا دو روز طول کشید با ۴ ۵ نفر اشنا شم

هنوزم دوستیم

فقطم تو دانشگاه

خوب میکنی محل ندی بهتره

تا بعد دانشگاه که تو این داستان توی خود دانشگاه نری برد کردی

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

بازیگر پروفایلتو میشناسی یا رندوم گذاشتی؟ انتظار نداشتم اینجا عکسشو ببینم پشمام جیمی 😂😭

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بازیگر پروفایلتو میشناسی یا رندوم گذاشتی؟ انتظار نداشتم اینجا عکسشو ببینم پشمام جیمی 😂😭

نههه نههه می‌شناسمش  کاملا 😁🔪

نههه نههه می‌شناسمش کاملا 😁🔪

خدایا اینجا چه خبره😭😂 یه جهنممون نشه؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خدایا اینجا چه خبره😭😂 یه جهنممون نشه؟

سیسیی من هنوز کلی چیز و میز مونده که ندیدم هنوز زود هست برای رفتن به جهنم 😂😁

سیسیی من هنوز کلی چیز و میز مونده که ندیدم هنوز زود هست برای رفتن به جهنم 😂😁

نامه اعمالمون میدرخشه ✨😂