2777
2789
عنوان

در مورد دانشگاه بگید

329 بازدید | 56 پست

دوستان ترم اولی هستم و خیلی استرس دارم در حدی که شب ها خوابم نمی‌بره از ترس دانشگاه این که قرارع چطوری باشه آدم بشدت استرسی هستم محیط جدید وحشت دارم میترسم نتونم دوست پیدا کنم خیلی ها گفتن نا خودآگاه روز اول با چند نفر صحبت می‌کنی دوست میشی میترسم من تنها بمونم از درس ها هم میترسم خیلی سخت باشه هیچی نفهمم یا استاد ها سخت بگیرن بچه ها همو مسخره کنند 

خلاصه کلی ترس و استرس دارم 😭😭💔 اونایی که تجربه دارید بگید چطوره من واقعا هنوز تو شک هستم که باید برم دانشگاه آزاد باورم نمیشه خدایا این دیگه چه مصیبتی بود 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن دخترررر....یک کیفی میکنیاااا..حتی بدون دوستمن تنها بودم...بهترین تجربه زندگی قدم زدن تو دانشگا ...

میترسم بشدت فک میکنم کلی اتفاق های بد قراره بیوفته 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

دانشگاه الکی الکی میره 

الان من دو ترم

یهو رفت

ترم سه

یماهش رفت

انگار نه انگار

مخصوصا کلاسات صبح باشه

هیچی نمیفهمی ((از درس😂))

بعدم یهو یه برگه میذارن جلوت

تو چه ۱۲ بشی

چه ۲۰ فرقی نداره

فقط مشروط نشی

معدل الف هم بشی که چه بهتر

ماشالله بهت

نشی هم فدا سرت

درس هم افتادی باز پاس میکنی

باز افتادی پاس میکنی

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
هیچ چیز عجیبی نیستبقیه هم مثه شمان اونام آدمن شمام همینطور پس زیاد سخت نگیر همش یواش یواش میفته رو غ ...

خدا رحم کنه خودش اصلا دست خودم نیست خیلی استرس دارم

یکم استرس طبیعیه ولی خب کلا ریلکس باش دوست هم پیدا نکنی اتفاقی نمی افته ، سعی کن خودت باشی

از تنها بودن متنفرم اگه دوست پیدا نکنم کلا دانشگاه نمی‌رم 

دانشگاه الکی الکی میره الان من دو ترمیهو رفتترم سهیماهش رفتانگار نه انگارمخصوصا کلاسات صبح باشههیچی ...

جو دانشگاه چطوره دانشجو ها ؟؟ 

منم ترم اولی ام عزیزم نترس روز اول خوب صحبت کن و لبخند بزن نترس تنها نمیمونی اگه زیاد مسخره بازی درنیاری و سرسنگین باشی هم کسی مسخرت نمیکنه یه دمنوش ارام بخش هم بخور اینهمه استرس طبیعی نیست من خیلی از تو بهترم فقط استرس پیدا کردن کلاسارو دارم که خنگ بازی در نیارم 😂 اگه از سختی درسها هم میترسی تایم بیشتری درس بخون و از منابع استفاده کن ، به مشکل فکر نکن به راه حلش فکر کن