2777
2789
عنوان

کسی بلده تفسیر این سونو رو بگه

43 بازدید | 9 پست

سونوگرافی رحم و تخمدانها ترن‌س واژینال

رحم به حالت Anteverted قرار گرفته و در مقطع مید ساژیتال به ابعاد ۴۴ * ۷۰ م م میباشد.

اکوژنیسیتی رحم در حد طبیعی است.

ضخامت اندومتریال لاین ۸ م م است.

ابعاد تخمدان راست ۲۲ ۴۵* م م و تخمدان چپ ۱۲ ۲۴ م م میباشد.

تخمدانها دارای ابعاد واکوی پارانشیمال طبیعی هستند.

در ادنکسها ضایعه پاتولوژیک مشهود نبود.

لوتئال بادی در تخمدان راست رویت شد که به نفع وقوع اوولاسیون میباشد.

در کلدوساک مایع آزاد مشهود است.

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش خوبه

اون دو مورد آخرم دادم چت جی پی تی واست تفسیر کرد

این عباراتی که در گزارش سونوگرافی نوشته شده، مربوط به وضعیت تخمدان‌ها و رحم در زمان تخمک‌گذاری (اوولاسیون) هستند:

1. لوتئال بادی در تخمدان راست رویت شد که به نفع وقوع اوولاسیون می‌باشد.

لوتئال بادی (Corpus luteum) ساختاری است که بعد از آزاد شدن تخمک از تخمدان (اوولاسیون) تشکیل می‌شود. پس وقتی این ساختار دیده شود، یعنی تخمک‌گذاری در تخمدان راست انجام شده یا در حال انجام است. این نشانه خوبی است برای اینکه بدانیم چرخه تخمدانی طبیعی پیش می‌رود.

2. در کلدوساک مایع آزاد مشهود است.

کلدوساک فضایی است بین رحم و روده در لگن که معمولاً ممکن است کمی مایع وجود داشته باشد. وجود مایع آزاد در این ناحیه، به خصوص بعد از تخمک‌گذاری، طبیعی است و معمولاً مربوط به مایع آزاد شده از فولیکول تخمک یا مایع طبیعی لگن است.

اگر میزان مایع زیاد یا همراه با علائم غیرطبیعی بود، ممکن است نشان‌دهنده مشکل دیگری باشد، اما به تنهایی و در زمان تخمک‌گذاری، معمولاً طبیعی است.

خلاصه:

این گزارش نشان می‌دهد که تخمک‌گذاری در تخمدان راست اتفاق افتاده و مایع آزاد در لگن هم طبیعی است و نشانه‌های معمول فاز تخمک‌گذاری است.

اگر سوال یا نگرانی بیشتری داری، بگو تا بیشتر توضیح بدم.

🌹🌹🌹

به سن امضا نرسیدم

ممنون عزیزم انشاللهآزمایش اسپرم داد نرمال بود.

پس استرس نداشته باش 

از رابطه لذت ببر و فقط اقدام نباشه 

اینطوری استرست کنترل میشه و باردار میشی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ