الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون تو خونه باباشون پول تو جیبی خوب نداشتن میگن بریم یه شغلی که درامد داشته باشه بعد که میرن سر زندگی مشترک میبینن نسبت به زحمتی که میکشن پول ادامسم نمیشه
تا نرسی حسرتش میخوری برسی بهشم قدرش نمیدونی جریان از این قراره
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
دختر عموم قبل اینکه پرستار بشه خیلی تلاش کرد که بشه الان با سابقه بالا کلا استفا داد
فک کنم اینم تو مایه همونه
تا نرفتی فک میکنی خوبه وقتی رفتی کلا با همه جوانبش اشنا میشی
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........