2777
2789
از ی گوشه شروع کن تمیز کردن. اولم آشپزخونه باشه. هر روز یجا رو تمیز کن. بعد که همه جا تمیز شد سر ساع ...

بچم خیلی کوچیکه،تامیرم توآشپزخونه گریه میکنع،میارمش توآشپزخونه پنج دقیقه آرومه بازنق میزنه،کلاگیجم کرده برای کارای خونه،میگه کنارم بشین همش،همیشع هم باشوهرم بحث داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشخ دونه دونه بگی انگیزه پیداکنم😂😂همینجوریشم خوشم اومدا

اول حلو در وردی خونه 

رو حارو بکش کفش ها رو مرتب کن .کفش اضاعی بزار جا کفشی

بعد بیا تو ی خونه چیرهای اضافی رو از پایین خونه بردار و هی مرتب کن بزار سرجاش پذیرایی رو دستمال بکش و جارو کن 

بعد دوباره دیتمال کشی کن 

بعد برو آشمزخاته و وسایل اًضافی رو بزار سرجاش و ظرفا رو بشور و بخچال رو مرتب کن 

گازو پاک کن 

بعد دستمال کشی کن آشپزخونه رو بعد حاروش کن 

بعد برو اتاق ها رو هم بهمین ترتیب مراب کت 

ما بین کار میوه بخور 

چای بخور

لطفا لایک نکنید .

به خداازصبح اینقدرکارکردم پاهام دردمیکنه دودقیقه است نشستم یه روزتمیزنکنم مثل بازارشامه بادوتابچه وی ...

الهیییی،من انقدازخانومای اینجوری خوشم میادبهشون نگاه میکنم اماخودم ازاول تنبل بودم😭

من از خونم بدم میاد حالم بده نمیتونم تمیزش کنم 😢

دوست دارم بلند شم کل خونه رو تمیز کنم وبرق بندازم ولی نمیشه😡

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اول حلو در وردی خونه رو حارو بکش کفش ها رو مرتب کن .کفش اضاعی بزار جا کفشیبعد بیا تو ی خونه چیرهای ا ...

وای چقدخوبه بلدی اسکرین گرفتم شیردادن بچم‌تموم بشه بلندشم،البته اگه وروجکم بزاره 

من از خونم بدم میاد حالم بده نمیتونم تمیزش کنم 😢دوست دارم بلند شم کل خونه رو تمیز کنم وبرق بندازم و ...

چرا بدت میاد؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وای چقدخوبه بلدی اسکرین گرفتم شیردادن بچم‌تموم بشه بلندشم،البته اگه وروجکم بزاره

عزیزمی 

خدا حفظ تون کنه 

و ی جیزی رو بدون فرشته ها و انرژی های مثبت تمیزی و نظافت و پاکی رو دوست دادن و جذب اونجا میشن

لطفا لایک نکنید .

چرا بدت میاد؟

خونه ام نامرتب خودم نمیتونم تمیز کنم هفته ای یه روز دخترم میاد یه جارو میکشه بقیه کارها رو شوهرم انجام میده نظم خونه به هم ریخته 

دوست دارم بلند شم یه خونه تکونی اساسی بکنم ولی دکتر ممنوع کرده تا 3ماه کار سنگین حتی جاروبرقی انجام بدم 😢

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خونه ام نامرتب خودم نمیتونم تمیز کنم هفته ای یه روز دخترم میاد یه جارو میکشه بقیه کارها رو شوهرم انج ...

فدای سرت. عیبی نداره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را