2777
2789

یه روز صبح اتفاقی به دلم افتاد که گوشی شوهرم رو بردارم نگاه کنم رمزش رو نداشتم یه دفعه یه عدد زدم باز نشد دوباره یه عدد دیگه زدم باز شد تا گوشی باز شد دلهره عجیب گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد وارد واتس اپ شدم توی پیام هاش یه زن بود رفتم داخل دیدم یه عالمه چت هست به شوهرم زده بود دیدنت حر ...

اوهوع چه غلطا همسرت چی جوابشو

داده بود؟

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

باز زده بود نمیشه قرار یکشنبه مون بیفته دوشنبه شوهرم زده بود بلکه اونم گفته بود آخ جون😍😍

یه عالمه پیام 

مثلا یه شب ساعت ۱۱ شب میگفت برو الان استراحت کن خسته ای فردا باهم پاورپوینت رو درست میکنیم

خودم لپ تاپت خم درست میکنم که اذیت نشی

اوهوع چه غلطا همسرت چی جوابشوداده بود؟

اون ویس گذاشته بود اما در حد ۳۰ثانیه من تا گوشی رو باز کردم دو دیقه بعد از خواب بیدار شد میخواستم همه ویس هارو برا خودم فوروارد کنم اما نشد فقط از چند تا چت اسکرین گرفتم

اون ویس گذاشته بود اما در حد ۳۰ثانیه من تا گوشی رو باز کردم دو دیقه بعد از خواب بیدار شد میخواستم هم ...

هنذفری میذاشتی میگفتی دارم آهنگ

گوش میکنم 

وقتی پیام ها رو خوندم قلبم توی دهنم میزد من باردارم 

اینم بگم شوهرم به شدت دوستم دارم اصلا باورم نمیشه همچین چیزی شوهرم توی همه پیام یه کلمه ای جواب داده بود اما بیشتر ویس بود

وقتی پیام ها رو خوندم قلبم توی دهنم میزد من باردارم اینم بگم شوهرم به شدت دوستم دارم اصلا باورم نمیش ...

به روش نیوردی؟