2777
2789
عنوان

زن داداشم ببینید بهم چی گفت

1607 بازدید | 99 پست

بچه‌ها بچه برادرمو خیلی دوست داررم واسش جون میدم یه پسر نانازیه ۲ سالشه اولین نوس از هر دو طرف

زن برادرم با هم ارتباطمون خیلی‌ خوبه و تا الان دخالت نکردم به من ربطی نداره ایشالله همیشه شاد و سالم باشن خانوادشون 

زن برادرم بهم گفت انقدر بغلش نکن بهش نچسب البته با خنده ها 

آخه چجوری بغلش نکنم 

هر دفعه میاد خونه بابام خودش تا منو میبینه میدوهه سمتم منم هر دفعه همش بغلمه

هر چیم مامان باباش نخرن من براش میخرم ولی به خدا تو تربیتش اصلاً دخالت نکردم هر چی بهم بگه میگم باید از مامانی و بابایی بپرسیم یا میگم نه ببین اینو مامان گفته 

چیزیم تا الان براش نخریدم که مامانش مخالف باشه چه خوراکی چه چیز دیگه قبلش حتماً بهش میگم اگه اوکی داد میخرم 

به نظرتون کارم اشتباهه ؟

زن داداشم جدی گفته یا شوخی 

کارت عالیه 

خانومی و با شخصیت 

زن داداشتم شوخی کرده عزیزم به دل نگیر

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نباید از بچه بقیه تعریف کنی یا زیاد بغلش کنی تحویل بگیری فرقی نداره بچه کی باشه

واااا 

بچه برادرشه ها

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

از وابسته شدنش به شما میترسه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

کلا عروسا با خانواده شوهر حال نمیکنن دوست منم میگه بچمو بغل میکنن انگار گارد دارم عروس خالمم زیاد. نمیزاره بچه دست ما باشه انگار خوشش نمیاد منم زیاد بچش بغل نمی‌کنم دیگه

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg