2777
2789
عنوان

چطوری دیگه شبیه بچه مثبتا نباشمممم

124 بازدید | 12 پست

بچه ها من اصلا بچه مثبت نیستم آدم خیلی خوبی ام نیستم به موقعش میدونم چطور از پس خودم بر بیام و حساب هرکی و بخوام برسم اما بدبختی اینه چهره ام شبیه بچه مثبتاست همه میگن آخییی عزیزم چه چهره ناز و معصومی داری اصلا بهت نمیاد بتونی دعوا کنی آخییی عزیزم معلومه چقدر مظلومی اینجوری حس میکنم جدی نمیگیرن آدم و یا حس میکنم فکر میکنن اسکلم هرکاری دلشون بخواد میتونن بکنن 

گفتن ابروهات و لیفت کن کردم همیشه خدا هم اخم دارم و جدی ام نمی‌دونم چیکار کنم دیگه شما بگید من چیکار کنم  

آدم خیلی خوبی نبودن افتخار داره مگه؟ اتفاقا چهرت معصوم باشه خیلی بهتره تا خشن باشی. چرا میخوای خودتو تغییر بدی که شبیهه بچه مثبتا نباشی؟ درکت نمیکنم

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم خیلی خوبی نبودن افتخار داره مگه؟ اتفاقا چهرت معصوم باشه خیلی بهتره تا خشن باشی. چرا میخوای خودتو ...

نه عزیزم افتخار نداره منظور من این بود که من بچه مثبت نیستم خودمم قبول دارم چهره معصوم بهتره ولی اینکه همش آدم و قضاوت میکنن و میگن آخی عزیزم معلومه چقدر مظلومی حرصم میگیره مثلا دختر عمه ام یه پسره که بهم درخواست آشنایی داده بود و میگفت جدی نگیر چون قیافه ات شبیه بچه مثبتاست خواسته دستت بندازه بخدا دیگه هر پسری میاد طرفم فکر میکنم می‌خواد دستم بندازه 

بچه مثبت بودن مگه بده؟!!!!همه چی داره برعکس میشه

نه عزیزمن بد نیست 

ولی اینکه چون فکر میکنن بچه مثبت و مظلومی میتونن هرکاری دلشون بخواد بکنن حرص داره اینکه پشت سرت بگن این معلومه  خیلی مظلومه رو مخه 

خوبه ک چهرت کیوته🥲😂اگه میخای چهرتو خشن کنی ابروهاتو هشتی بردار یا پیشونیتو بوتاکس بزن که بنظرم زیا ...

آره همه میگن کیوتی😂😭

ابرو رو زیاد درستکاری کرده تاثیر نداره از بوتاکس و اینا خوشم نمیاد مرسی عزیزم بابت راهنماییت 

نه عزیزم افتخار نداره منظور من این بود که من بچه مثبت نیستم خودمم قبول دارم چهره معصوم بهتره ولی این ...

خب چرا اصرار داری ثابت کنی بچه مثبت نیستی؟ نمیدونم از نظرت چه معنی میده ولی درکل بد نیست

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳