2777
2789
عنوان

قربونی بریدن به من نگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 22 پست
چه ربطی داره ؟!همه رو برداشتن بردن اونحا گوسفندم خریدن بریدن شوهرم یبار نگفته برم زنمو بیارم خونه خو ...

عزیزم من به فکر توام که اینو میگم ،اگه فکر می‌کنی بهت بی احترامی کردن نرو ، اگه هم دوست داری بری تو اون جمع باشی و خوش میگذره بهت برو 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

عزیزم خونه خودمه ها . قرار نیست من برم برسم به کباب .من به عنوان زن یه خونه باید نفر اول اونجا میبود ...

چی بگم 

میخوام دلخوری را جمع کنم😂😂😂😅

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب 🙄😳😳😳😳😳😳😳حداقل میرفتم هواسم ب خونه و زندگیم باشه و محل کسی هم نمیدادم مهم نیست کی خریده م ...

خونم خالیه تازه خریدیم چیزی نیست توش .

تازه من دیروز دانشگاه هم دراومدم حداقل من بودم با یه تیر دو نشون میزدم میگفتم بیا به نیت توام خریدیم نه اینکه به زن خونه خبر ندیم که گوسفند خریدیم براش 

عزیزم من به فکر توام که اینو میگم ،اگه فکر می‌کنی بهت بی احترامی کردن نرو ، اگه هم دوست داری بری تو ...

نه خوش که نمیگذره همه پیرزن و زنای حرف بازن جمعشون به دلم نمیشینه که برم .

ولی واقعا بهم بی احترامی شده