سلام من ازدواج دوممه و از ازدواج اولم یه دختر داشتم ک با باباشه و الان از ازدواج دومم یه پسر دارم ک مهریم ۴۰ سکه بوده بخشیدم و ده میلیونش کردم با حضانت پسرم دو ساله ازدواج کردیم و از روز ۱۹ ازدواجمون زدناش شروع شده تا حالا حالا اگه بگم چرا چون دوستام ۱ دو دختر با مادرشون اومدن خونم کادو عروسی بدن بهم ۲ چون عکس دخترمو نگاه کردم گریه چرا کردم۳ چون خالم زنداییم اینا خواستن بیان خونم منم گفتم بیایین قرار یوده خرجم دنگی بدن....۴ چون خواهرمو گفته ج...نده گفتم حق نداری بگی چون با هم دعواشون شده یود و ۲۳ میلیون پول خواهرمو ندادش ...۵ چون تو ماشینمون بار بنزین بود داشت چرس میکشید خیلی ب ماشین جلو با سرعت بالا نزدیک کرد گفتم چرسی زدی تو مال خودت نیستی ما رو ب کشتن میدی منو ک زد هیچ حتی پسرم تو ۴۰ بود ژد سرشو ب فرمون ماشین ک سرش گود شد ۶ چون با خواهرم رفتم سوپر مارکت چرا یعد رفتم میوه فروشی و بهش فقط چرا اسم سوپرمارکت گرفتم ۷ چون فلش از پیشم گم شد ۸ چون همون فلش پیدا شد حتما دست دوست پسرم بوده اورده داده بهم ووووو الان امروز منو باز زد حتی دندونمم شکست و یه دندونمم لقه من دو سال بعد ازدواج اولم تنها زندگی کردم سختی هاسو میدونم بخاطر حرف مزدمم این دو ساله تحمل کردم الان بنظرتون شکایت کنم ازش یا فقط بزارم برم نزارم هیچ خبری ازم داشته باشه و زندگیمو بکنم پسرم با منه.....