2777
2789

یکی هست 

فقط 4 چهار ماه باهم بودن 

بعد عروسی زنش از راه پله های ساختمون میوفته سرش میخوره به دیوار داخل سرش لخته خون درست میشه 

یک روز که شوهرش میره سر کار پشت سرش زنش فوت میکنه موقعی که برگشته اون تمام کرده بوده 

الان آمد خاستگاری شما چکار می‌کردید تعریف خودش بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحقیق میکنم اگه همین بوده واقعا مقصر مرده نیست که خوب باشه ازدواج میکنم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
آره مگه گناه کرده

یه نفر میشناسم زنش خود کشی کرد از دستش سر دو ماه رفت زن گرفت به نظرت اون مرد بیگناه بود ک زنش خود کشی کرد؟

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

آره کیس خوبیه مشکل نداره 

ولی من بابام یه همکار داشت پسرش ۱ سال بود ازدواج کرده بودن رفته بودن باغ دورهمی بعد ‌گفتن دختره سکته کرده مرده بعد دوسال دادگاه و فهش کشی معلوم شد خود شوهره کشته بودتش چجوری پزشک قانونی نفهمیده نمیدونم ولی