2777
2789

سلام 

کسی اطلاع داره کدوم آیتم آزمایش خون نشون می ده کسی ذخیره تخمدانش کمه؟ میدونید میزان نرمالش چقدره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

FSHوLH و AMH سه هورمونی هستند که نمایش دهنده ذخیره تخمدان زن است مخصوصا AMH .

سطح FSH و LH در طول سیکل قاعدگی متفاوت است و دکترها معمولا برای این آزمایش روز دوم یا سوم قاعدگی را اعلام میکنند ولی AMH ثابت است .

بیشتر دکترها میگن وقتی سطح AMH پایین باشه نشان دهنده کم بودن ذخیره تخمدان و یائسگی زود رس است . من به دکی گفتم من فقط 32 سالمه و پریودم همیشه منظم بوده و گفت ربطی نداره شاید یه دختر 18 ساله هم ذخیره تخمدانش کم باشه که بیشتر علتش آلودگی هوا - غذاهای فست فود و تما چیزهای مضر پیرامونمون هست.

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بستگی ب رنج ازمایشگاهت داره .اکثر ازمایشگاها رنج نرمالشون ۱ ..بالای یک ینی ذخیرت بالاس و تنبلی داری ..زیر ۱ هم ینی ذخیره کم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین