2777
2789

یعنی دلش دعوا میخواد فک کنم 

مردک مریض 

همش میگه سرمایم کمه 

چرا سرمایم زیر پای تو باشه 

همه چی رو دوست داره فقط بفروشه 

ماشین خودشم میخواد بفروشه 

به جهنم برام مهم نیست 

خاک برسر هر چی فروختیم دیگه نتونسته بخره بازم میگه بفروشم

طلا داشتیم سکه داشتیم دلار زمین خونه 

خونه رو فروخت دیگه نتونست بخره حتی همونم 

به والله چه تصمیمی بگیرم درسته 

میگم قهر کنم ولش کنم بگم میرم برا طلاق تا مگه دست برداره

یه ادم بی عرضس تو هیچی استعداد نداره

هر شغلی رفته فقط ضرر داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من بر عکسه هر وقت بخواد پس انداز کنه یه تیکه طلا میخره میده به مامانم میگه اینو به عنوان سرمایه گرفتم اما دست تو باشه تا لازم شدن و فروختنش تو ازش استفاده کن

بعد یادش میره و اون میشه مال خود مامانم 

نصف طلاهاشو مامانم از همین راه داره ولله اگه گردن بگیره و سرمایه بوده😅😅

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

چرا خونه رو فروختید؟😥

میخواست مغازه بخره

مغازه خرید کلی مشکلات شهرداری داشت اب نداشت برق نداشت  به مفت نصف قیمت فروختیم دیگم نتونستیم خونه بخریم 

یعنی دارم دیونه میشم 

بابای من بر عکسه هر وقت بخواد پس انداز کنه یه تیکه طلا میخره میده به مامانم میگه اینو به عنوان سرمای ...

اخه درستشم همینه 

پدر مادر منم همینن 

با پول کارمندی ۳تا خونه دارن ۱باغ دارن و یه زمین که به هر کدوممون یه تیکه دادن 

من موندم با این گاو بی عقل چیکار کنم 

الان مستأجر هستین؟ ماشین شما به اسم خودته؟کاش حداقل خونه رو نمیفروخت.

ماشین ها به اسم خودشه 

خونه رو فروخت مغازه بخره احمق هیچی دیگه نه مغازه به درش خورد نه تونستیم خونمونو پس بگیریم

ماشین ها به اسم خودشه خونه رو فروخت مغازه بخره احمق هیچی دیگه نه مغازه به درش خورد نه تونستیم خونمون ...

تو اطرافیان کسی هست که همسرت به حرفش گوش بده؟ 

یا اینکه به همسرت بگو حداقل با یه مشاور مالی کاربلد مشورت کنه. 

تو اطرافیان کسی هست که همسرت به حرفش گوش بده؟ یا اینکه به همسرت بگو حداقل با یه مشاور مالی کاربلد مش ...

خودشو مغز خر میبینه 

کسی رو قبول نداره 

من که میگم ریدن تو مغزاقتصادیت  که جای جذب سرمایه فقط تپه های ریده شده به جا میزاری برامون 

خودشو مغز خر میبینه کسی رو قبول نداره من که میگم ریدن تو مغزاقتصادیت که جای جذب سرمایه فقط تپه های ...

متأسفانه نمونه این مدل افراد رو از نزدیک دیدم ، هم خودشون رو نابود میکنن و هم اطرافیانشون رو. 

امکانش هست پنهانی پس انداز داشته باشی برای زندگیتون؟ 

حتی شده با مقادیر کم. 

یا اینکه مثلا وام های خونگی مطمئن بنویسی؟

یا هر مورد دیگه ای که به نظرت درسته. 

بهت فرصت دادم بگی با من نبودیبهتره صفات خودتو به من نچسبونیتاپیک قفل بود اینجا گفتم

کدوم تاپیک عزیزم 

من اگه چیزی گفتم به شما نگفتم و اگه ناراحت شدین من واقعا معدرت میخوام چون هدفی برا ناراحتی بقیه ندارم 

حالا که پیگیری کردین بگو کدوم تاپیک که لااقل بدونم