2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بیمار اعصاب زیاد هست تو خونوادمون پدرم دوقطبی داره خودمم سیکلوتایمی دارم دارو میخورم با اینکه سنم کمه خالم هم بایپولاره دوقطبیه و و و ، ضمنا ذات بد به معنای بیماری اعصاب نیست بعضی بیماری ها خود ادم اذیت میشه مثلا من خودم خیلی وقتا خوابم نمیبرد حس مرگ میکردم اصلا اون ضرب المثل برای بیماری اعصاب نمیتونی بکار ببری

مرد هستم 

آره بیمار اعصاب زیاد هست تو خونوادمون پدرم دوقطبی داره خودمم سیکلوتایمی دارم دارو میخورم با اینکه سن ...

از وقتی بیماریم شروع شده تخت خواب و خواب  از چیزی که دوستشون داشتم تبدیل شده به ترس از مرگ

از وقتی بیماریم شروع شده تخت خواب و خواب از چیزی که دوستشون داشتم تبدیل شده به ترس از مرگ

اره دیگه همش از اعصابه دکتر روانپرشک برین نمیدونم چیشده انقدر بیماری اعصاب و پانیک مخصوصا زیاد شده مثلا من حس میکردم مدام سکته میکنم مدام میرفتم نوار قلب میگرفتم مثل روانی ها خوابم نمیبرد این اواخر قبل از رفتن روانپزشک مدام نبض میگرفتم که نمیرم ولی از وقتی رفتم دکتر خداروشکر فعلا یکم ارومم البته بعضی وقتا زمانایی که میخوام هنوز خوابم نمیبره ولی خب از ترس از سکته بهتره

مرد هستم 

اره دیگه همش از اعصابه دکتر روانپرشک برین نمیدونم چیشده انقدر بیماری اعصاب و پانیک مخصوصا زیاد شده م ...

منم خیلی تحقیق کردم ریشه یابی کردم خداروشکر

اصلا دیوونه بازاره دکترا اگر بگن که تو قرار نیست بمیری سکته نکردی صرفا پنیکه و فقط تو مغزته بیمار هم درک میکنه ترسش کمتر میشه

اما هیچ کس اولین شب به من توضیح نداد 

همینه که اون ور بحث انقدر پذیرش زیاد شده تو پزشکی دکتر نادان تحویل جامعه میدن

دکتر نادان منو نصف جون کرد