2777
2789
عنوان

وضعیت زندگیم دقیقا اینشکلیه

126 بازدید | 5 پست

پدرم دیروز تصادف کرده ماشینش دو تیکه شده و فرمون ماشین خورده به سینش چون جلوبندی ماشین کار نمیکرده نمی‌دونم چطوری خودش زنده اومده بیرون ولی الان فقط میخام بگم خدارو شکر ماشین هم نیسان بوده امکان آتیش گرفتم داشته که نگرفته و الان رفته دکتر تا از سینش عکس بگیره ۳۰۰ملیون داده صافکاری که ماشیتنو اکی کنن و دو روز قبلش هم به فکر این بود برای اولین بار تو زندگیش به ماشین دیگه جز نیستان بخره میخاست شاهین بخره الان طلاهارو فروختم بجای اینکه بدم شاهین دادم صافکاری و امروز ۸۰۰دادم شهریه خیلی زندگی برام سخته و خب ما پایین شهر زندگی میکنم و وضع خوبی نداریم پدرم از خجالت به ما نمی‌گفت به پایین زنگ زده بود میخام خودکشی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ی چیزی میگم شاید بگی خدا را شکر. چهارسال پیش خواهرزاده های من از ی خدا بی خبر زد به ماشینشون یکیشون همون شب فوت کرد. یکیشون تازه عروس چهارساله ضربه مغزی هست. ایکاش کل زندگی ما اتیش گرفته بود و پودر شده بود ولی بچه هامون اینطور نشده بودن. ضررمالی جاش پر میشه فقط جون ادمیزاده که درمان نداره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

چرا تو خودت رو بکشی دختر؟؟

پیشامده گلم.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.