2777
2789

کیا افسرده و بی انگیزه شدید بودن؟شما هم دنیا به آخر رسیده بود براتون؟چه طوری خوب شدین با چه دارویی چقدر زمان برد داروهاتون بعد چه مدت اثر کرد

دارونخوردم ولی خرید کردن رابطه باشوهرم همش برای من درداوررگریه اوربودازش بدم میومد منی ک ایقدرعاشقشم لذت ازمسافرتی ک منوبرو نمیبردم ۱ماهیه اینجوری بودم وحشتناک بودحالم ولی خب حرزامام جوادبستم ب نیت خوب شدنم تاحالادستم نکرده بودم ۳ساله دارمش شکرخدا ۱ماه کمتربود ک خوب شدم کامل

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای خوب شی رنگای تیره بنداز دور 

رنگی رنگی بپوش

اتاق تو روشن نگه دار( پنجره باز کن و پرده جمع کن)

برو باشگاه و ترجیحا کنارش کلاس رقص هم برو 

سعی کن بری سرکاری چیزی که سرگرم شی و در کنارش کلاس هم برو 

سعی کن زیاد غرق خواب و درس و خونه موندن نشی 

خونه خودش باعث افسردگیه 

و از همه مهم تر ارتباط تو با افراد سمی که حالت بد میکنن کم کن( من خودم جز مراسم عروسی و عید نمیرم طرف فامیل چون انرژی شون به شدت منفیه و حرفاشون غیرقابل درک)

اگه افسردگیت حاد نیست دکتر نرو چون قرص هاش همش خواب آور و همش کسلی ‌

خواب تو با ملاتونین تنظیم کن 

دوز سه از شرکت رازک خوب بود 

دوز پنج و ده  از شرکت جالینوس و اگه نبود اکسیر 

از سه شروع کن اگه اوکی نبود برات ۵ بخر بخور ساعت ده بخور که تا ده و نیم نهایتا ۱۱ بخوابی

دارونخوردم ولی خرید کردن رابطه باشوهرم همش برای من درداوررگریه اوربودازش بدم میومد منی ک ایقدرعاشقشم ...

از کجا خریدی?

منم بشدددت دنبال جای مطمینم که بخرم خیلییی گرفتارم

سلام من پارسال افسردگی اضطراب شدید گرفتم 

داروهام آسنترا و ماپروتیلین بود 

یه مدت خوردم تااینکه فهمیدم باردارم دیگه کم کم قطعش کردم زیر نظر دکتر

الانم شکر خدا خوبم .

کاربری قدیمم
از کجا خریدی?منم بشدددت دنبال جای مطمینم که بخرم خیلییی گرفتارم

اقوام شوهرم سیده هس انجام میده مطمعن بودم خریدم میخای شماره بدم ازش بخری برات پست کنه 

اون نماز ک مهمه بایدحتماروش خونده بشه 

الان برای باردارشدنم دارم میخونم ۷ساله البته منتظرم ولی خیلی بعداینکه افسردگیم خوب شد بهش اطمینان کردم ک همیشه همراهم باشه ازشرجن انس و چشم زخم  همچی درامان انشان بااستفاده همیشه ازش

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اقوام شوهرم سیده هس انجام میده مطمعن بودم خریدم میخای شماره بدم ازش بخری برات پست کنه اون نماز ک مهم ...

عزیزم برای باردار شدنت گفتی داری الان چی میخونی?

نماز حرز منظورته?

اقوام شوهرم سیده هس انجام میده مطمعن بودم خریدم میخای شماره بدم ازش بخری برات پست کنه اون نماز ک مهم ...

من ازمشهدازیه پیره مردی خریدم بازاررضا ولی درباره نمازنگفت

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

من افسردگی داشتم داروخوردم بهترشدم قطع کردم ولی وقتی یه اتفاق ناخوشایندبرام اتفاق افتاددوباره برگشته بدم برگشته اگر توی خانواده درک کنن هواتوداشته باشن خوب میشی امان ازروزی که عزیزت که میدونه توچقدردردکشیدی ورنجوری دوباره خودش یه دردسنگین نصیبت کنه انشاالله بهترمیشی

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔