masoooomeh7 مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 5429 عنوان خانومای پا به ماه | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 27 پست من دی ماه پا به ماه میشم مگه پا به ماه بودن چطوره واقعا اذیت میشین؟؟ 1404/07/21 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lucky22 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 2389 من ۳۳ هفته هستم فقط غذا میخورم تنگی نفس میگیرم چون ورزش میکنم خداراشکر اصلا اذیت نشدم نسبت به بارداری قبلم
آناهیتاana عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1432 میگن نزدیکی بدون جلوگیری کن نگووو نمیتونم مثل یه فیل شدم خوابمم مشکله خیلی خستم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29896 عزیزم میشه بگی چه کارهایی کردی من الان وارد ۳۸هفته شدم خییییلی سنگینم نفسم بند میاد چیکار کنم زودتر ... خداقوت مامان زیبا😁🥰ورزشای بارداری رو بزن تواینستا و گوگل میاد هرروز انجام بدهشیاف گل مغربی هرشبوراه رفتن بسیاااارزیااددد ینی ۳ ساعت درروز راه میرفتم میگفتم تموم شه زودتر هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29896 راحت شدی پسطبیعی زایمان کردی؟ خیلی شکر خداقرار بود طبیعی بشه نشد بعد ۲۴ ساعت جون دادن🫠نرید طبیعی ب هیچ عنوان ماماهمراهم داشتم بیمارستانمم نیمه خصوصی نرید.. ب حرف کنبد اینجا صدبار بهم گفتن گفتم ن خوبه فلانازاخر سزارین شدم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
آناهیتاana عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1432 خداقوت مامان زیبا😁🥰ورزشای بارداری رو بزن تواینستا و گوگل میاد هرروز انجام بدهشیاف گل مغربی هرشبورا ... ممنون عزیزم❤️😘شیاف گل مغربی ضرر نداره؟
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29896 ممنون عزیزم❤️😘شیاف گل مغربی ضرر نداره؟ ن گلم ضررنداره فدات ب سلامتی زایمان کنی انشالله هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
masoooomeh7 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 5429 خیلی شکر خداقرار بود طبیعی بشه نشد بعد ۲۴ ساعت جون دادن🫠نرید طبیعی ب هیچ عنوان ماماهمراهم داشتم بیم ... اولین بچه ات بود؟چرا طبیعی نشد؟
آناهیتاana عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1432 ن گلم ضررنداره فدات ب سلامتی زایمان کنی انشالله مرسی قشنگم حتما از امروز شیاف میگیرم تا ببینم تا کی این کوچولو جا خوش میکنه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 29896 اولین بچه ات بود؟چرا طبیعی نشد؟ ارهقرص فشارمیدادن باز نمیشد .. هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
ایرانگردمم عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 1112 سلام خانمهای باردار دست راست تون رو سر من دعا کنین منم زودتر بارداربشم لطفا خواهرانه رفتم کنین 😙😙😙 ایرانگردم .اگه جایی اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀
سبزیی عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 7069 من هفته ۳۰ ام جدیدا سنگین شده و بدتر میشه نشستن پاشدن سخت شده برام وزنم زیاد شده نفسم میگیره مخصوصا اولش ک دراز میکشم انگار قلبم و اعضای بدنم میاد تو گلوم میخوام خفه شم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
shokohooo عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 1544 وایییییی تروخدا از ماه اخر نگین که هن هن می افته بهم تو حالتی که باردارم نیستم