2777
2789
عنوان

سیگار

118 بازدید | 12 پست

سلام دوستان از تجربیات سیگار کشیدنتون در گذشته و... میشه بگین . یه بارش باعث شده فکرش از ذهنتون بیوفته یا وابسته شدین ؟ راسته میگن مامانا زود می فهمن بوی دود رو ؟😂

می خوام امتحان کنم می ترسم وابسته شم یا...

من کلا ادمی نیستم خودمو ب چیزی عادت بدم

امتحان کردم و معتادش نشدم چون نخواستم

درکل چیز چرتیه و بوش اره تابلوء

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم خیلی میکشه من زیاد خوشم نمیاد قلیون بیشتر بهم حال میده 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

اولین پک سیگارو وقتی ده سالم بود زدم.خواهرم که دوسال ازم بزرگتر بود بهم داد😌😌😌ته مونده سیگار رو از تو جا سیگاری  بابام برداشتیم رفتیم پشت درخته توی حیاطمون کشیدیم.چه فازی هم گرفته بودیم😂😂😂😂😂

اولین پک سیگارو وقتی ده سالم بود زدم.خواهرم که دوسال ازم بزرگتر بود بهم داد😌😌😌ته مونده سیگار رو ا ...

وای تو دیگ خیلی زود شروع کردی 🤣

تو خونه کسی نمی کشه باید برم خودم بخرم ولی استرس داره می دونی 

چند دفعه که به مشکل میخوردم این گزینه میومد تو ذهنم!!

تست کردم و اما واقعا هیچی عوض نشد، حال خوبی هم پیدا نکردم!!

با خودم گفتم این که بود و نبودش یکیه، بهتره نباشه!!

دیگه هرگز تو ناخودآگاهم نمیاد و تموم شد!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چند دفعه که به مشکل میخوردم این گزینه میومد تو ذهنم!!تست کردم و اما واقعا هیچی عوض نشد، حال خوبی هم ...

اوو تو کنترل احساسات خوبی داری 

رو مخمه شاید امتحان کنم سبک شم از فکرش ولی بوش زیادی تابلو . چقدر طول می کشه بوش بره ؟ 

اوو تو کنترل احساسات خوبی داری رو مخمه شاید امتحان کنم سبک شم از فکرش ولی بوش زیادی تابلو . چقدر طول ...

انتظار نداشته باشید راهنمایی کنم!!

فقط اینکه مراقب خودت باش، گاهی بعضی راه‌ها واسه یه عده برگشت ناپذیره ... و این میتونه شروع یه سقوط باشه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.