2777
2789
عنوان

به این دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 18 پست
بخدا که ظاهر فقط تو دیدار اول و دومه بعدش فقط شخصیت و اخلاق طرف حرف اولو می زنه.و همینطور عزت نفسش.ب ...

درسته میگیشما .اما میگه من قربانی پدر و مادرم شدم هردو زیبا نبودن.دلداریش میدم گریه میکنه

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
اصلا این چه تایپکی هست شما زدین....واقعا میخوای به اون بنده خدا بگی چند نفر به تو میگن زشت؟؟؟؟؟

خودم میخوام بدونم چون اینجا یکی بیاد بگه من زیبام خیلیا میگن نه نیستی فقط اعتماد به نفست بالاست  و اینا

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه هیچ نیست چرا انقدر رقابت وجود داره

هیچ نیست یعنی خیلیا با صورت زیبا وفربنده،ذات کثیف دارن درونشون خرابه که با هر کسم بخوان باشن بهش ضربه میزنن،پس قشنگی صورتش به چه درد میخوره،ولی بعضیا با قیافه نه چندان زیبا ولی سیرت زیبا دارن آدمایی که ذاتن انقدر قشنگن،که آدم وقتی کنارشونه صورتشون یادت میره این آدما همون فرشته های زمینین،حالا این رقابتی هم که میگی هرکس دنبال لنگه خودش میگرده،قدیمیا خوب میگفتن قابلمه قل میخوره در خودشو پیدامیکنه

درسته میگیشما .اما میگه من قربانی پدر و مادرم شدم هردو زیبا نبودن.دلداریش میدم گریه میکنه

یه چیزایی تو زندگی دست خود آدم نیست.غصه خوردن براشون فقط عمر آدمو هدر میده‌.

می تونه تمرکزشو بزاره رو چیزایی که می تونه تغییر بده.

مثلا بیکاری و وضع مالی بد اینا گفتی راهکار دارن .

امیدوارم بتونه خودشو بپذیره ‌.چون ویژگی های که نوشتی هیچکدوم معیار زشت بودن نیست .

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️