2777
2789
به کسی ارتباطی نداره اصلا ، مگه جواب هر احمقی و باید بدین ؟ 😐 اصلا تکراری باشه ، مگه نظر دیگران مهم ...

حتی اگر وضعتون خوب باشه؟

آخه من فکر میکنم موجب این میشه که بگن خسیسه یا چمیدونم پشتت حرف بزنن یا آبروت برع

درسته گاهی وقتا همین خانواده و نزدیکان آدم میگن..گاهی وقتام غریبه هابه نظرتون این جمله نشون میده که ...

ببین انتقادو ادم باید بشنوه بعد ببینه حق میگن یا نه ‌. بعد این که باید خلاقیت داشته باشی مثلا من مانتوم کلا سه تا هست ولی باهاش روسری های مختلف ست میکنم و این که خیلی حساسم اگر یه ذره از قیافه بیفته مثلا لک بیفته . پود پود بشه یا رنگش از لعاب بیفته میذارم کنار . گاهی ظاهرش هنوز جا داره که پوشیده بشه ولی میگم نه چون میخوام بدم به نیازمند هم اون بتونه به دل خوش بپوشه هم خودم تنوع لباس داشته باشم . باید این تعادل رو ایجاد کنی من خیلی اطرافیانم می بینم میذارن لباس حسابی کهنه بشه . یا مثلا کهنه بیرون رو توی خونه می پوشن . این اخلاقا به نظرم خوب نیست روی روحیه خودت و نظر دیگران اثر میذاره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین انتقادو ادم باید بشنوه بعد ببینه حق میگن یا نه ‌. بعد این که باید خلاقیت داشته باشی مثلا من مان ...

من خیلی وسواسی ام خیلی منظم مرتب یعنی لباس اتو نکشیده تو کمد ندارم

چون زیاد بیرون نمیرم همه لباسام نو مونده.

حتی قبل بعد بیرون رفتن کیف کفشام دستمال میکشم

همه لباسام قبل از بیرون رفتن ست میکنم مخصوصا مهمونی جشن و..

بیشتر لباسام رنگ های اصلی مثل مشکی سفید کرم طوسی و..

رنگ جیغ نمیپوشم چون زود از مد میوفته

طرح های عجیب نمیپوشم خوشم نمیاد .سبک کلاسیک تیپم

بیشتر لباسام از اون دسته لباسای ان که همیشه مده

چون سبک لباس ساده با دوخت و کیفیت بالا می‌پسندم

تو خونه عوضش رنگهای شاد دخترونه می‌پوشم و بازم ست میکنم

اما نمی‌دونم چرا حرفو شنیدم☹️

من خیلی وسواسی ام خیلی منظم مرتب یعنی لباس اتو نکشیده تو کمد ندارمچون زیاد بیرون نمیرم همه لباسام نو ...

خوب پس میرسه به همون قسمت که ببینی حق میگن یا نه و ظاهرا سبک شما ایراد خاصی نداره فقط مورد پسند اون نبوده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚