2777
2789
عنوان

خانما بعد از چندسال دوستی ازدواج کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم 💋💋 من پدرم خیلی فشار میورد بهم همش میگفت چرا نمیاد جلو اینا دیگه بهش گفتم گفت میام

آی خوبه پدرِ آدم پایه باشه...من بابام فرشته است...همیشه بهم میگفت میگه تو خودت اینقدر بزرگی بزرگ شدی عاقلی که خودت تصميمای درست میگیری و بگیری...اون چن وقت پیشا میگفت خیلی خوبه دختر پسر خودشون آشنا بشن با اخلاق هم کنار بیان اخلاق همو یاد بگیرن 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
هر دو ازدواج اولمون بود. همکار بودیم

الهی عاقبت بخیر باشید و هم سر و هم بالین هم باشید...خوشبخت بشید قشنگم...اول خودتون باهم آشنا شدید پس..کی خانواده ها رو در جریان گذاشتید؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج💚
حق بده که کار و شغل ثابت مهمه

من حق میدم.مادرم اذیتم میکنه.میگه بگو بیاد..

دوست داشتنو نمیشه سر سفره..باید درست بشه

ولی مادرم خیلی اذیتم‌میکنه.

نمیخوام هیچوقت باعث شرمندگی مرد بشم.

سلامت باشی عزیزم من 18 سالم بود و اون 20 سالش عشق و دوستی اولمم بود اهل این چیزا نبودم همش سرم تو در ...

قشنگترین عشقه اینطور عشقا

سخته بوده چهارسال ولی مهم کنار هم موندنتونه

الهی عاقبت بخیر باشید و هم سر و هم بالین هم باشید...خوشبخت بشید قشنگم...اول خودتون باهم آشنا شدید پس ...

همسرم ماه اول خانواده اش در جریان بودند. ولی من تا خواستگاری چیزی به خانوادم نگفتم. البته ی چیزهایی خودشون متوجه شده بودند 

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

عشقتون پایدار.مادرتون فشار نمیاورد بهتون؟

ممنون عزیزم

نه. شاید چون دوستیمون کوتاه بود... و اینکه شوهرم اصرار داشت زودتر بیان خواستگاری.. ولی بزور نگهش داشتم بشه دوماه

از من بهت نصیحت،، اگه خواستگار خوب اومد روش فکر کن

من یه تجربه 8ماهه داشتم.. مامانمم میدونست.. طرف هی منتظر بود کارش اوکی شه... هی داشت طول میکشید.. مامانمم میگفت یا تمومش کن یا بگو بیاد جلو

منم خواستگار داشتم.. ب طرف گفتم خواستگار دارم.. فکر کرد خالی میبندم... گفت اصلا نمیگیرمت.. منم حذفش کردم از زندگیم... خداروشکر ک نشد

بعد از 6ماه برگشت.. ولی من دیگه نامزد داشتم... مثه اشغال انداختمش دور.. باورش نمیشد... فکر میکرد منتظرشم

زندگیتون پر از عشق
ممنون عزیزم 💋💋 من پدرم خیلی فشار میورد بهم همش میگفت چرا نمیاد جلو اینا دیگه بهش گفتم گفت میام

دمش گرم انصافا بابت مرد بودنش..منم مادرم فشار میاره.ولی گیر کار هستیم.من عصابم خورد میشه مادرم میگه ازدواج کن برو فلان.ناراحت میشم.

اره واقعا بابای من خیلی خوبه همیشه گفتن دختر و پدر رفیق همدیگن

خدا نگهتون داره برای همدیگه....منم با بابام رفیقم یه رفیق به تمام معنا...عاشقشم با این که ۷۴ سالشه ها ولی خیلی به دل بچه هاش اهمیت میده بقولی امروزیه از نظر فکری 

اللهم عجل الولیک الفرج💚