2777
2789
عنوان

چجوری با زنداداش کل میندازید

201 بازدید | 19 پست

من با زنداداشم تو یه تیمم

بخاطر اون میرم خونه داداشم

وگرنه داداشم اخمو و نچسب و مزخرفه 

بعضیا رو دیدم بیخودی قربون صدقه داداش نچسب شون میرن فقط به لج عروس 

یا مثلا قبل ازدواج با برادر مشکل داشتنش همین که ازدواج میکنه حس محبتشون گل میکنه هی میگن داداشم ماهه😅

من و زنداداشم نه زیادی صمیمی افراطی هستیم نه دشمن

دوست معمولی هستیم انگار 

انگار داداشم این وسط نسبتی با هردوی ما نداره 

برای همین خوشی و ناراحتیمون مثل دوستهاست و از هم کینه نمی‌گیریم که وای منظور داشتی و ...

با خواهرشوهرهای خودم خوبم و مشکلی نداریم

ولی رابطه خودم و زنداداشم رو بیشتر دوست دارم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه داداش تو اخمو و نچسب هست دلیل نمیشه داداش همه این باشه . داداش من واقعا عالیه . مهربون و خوش اخلاق . سالی یکی دوبار میرم اونم بخاطر داداشم .  

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

منم با زن داداشام اوکی هستم کوچیکه تو نامزدی دنبال شر بود الان اوکی شده

والا همین که تو این گردنی و بی اعصابی سر زندگیشونن دستشون درو نکنه

ولی شوهر خودم تو مجردی بی کس و کار بود منو گرفت کس و کاراش پیدا شدن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

دقسقا مث رابطه ی منو زن داییم 

داییم اخموعه ولی عاشق زنداییمم اختلاف سنیمونم کمه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

تو خوبی زنداداشت خوبتر

بعضیا کلا مشکل دارن مثلاً زندایی من که میشه زنداداش مامانم همش چشم و هم چشمی داره یبار جلو همه گریه میکرد می‌گفت من حسرت زندگی آرزو رو میخورم (حسرت زندگی مامانمو)

خیلی تیکه میندازه ولی مامانم اصلا اهمیت نمی‌ده 

ازون طرف عمم اصلا میچسبه به بابام جلو بابام با ما خوبه بابام نباشه اصلا اذیت می‌کنه مارو چندبار به من تیکه هم انداخته بود چون حجابم کنه خیابونی ام 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔