2777
2789
عنوان

خانوادم میگن طلاهاتو بده ما

| مشاهده متن کامل بحث + 18999 بازدید | 502 پست
عزیزم گاهی رک صحبت کردن باعث ایجاد دلخوری میشه علی الخصوص با افراد نزدیک خانواده لطفا اگر مخالف نظری ...

ینی حس کردین مهربون نگفتم؟ نه والا قصد توپیدن نداشتم

انقدر مردسالاری تو جامعه هست حرصم میگیره😑

❤️

آخه الان پول زمین و ساخت و همه تهش بشه 6 ملیارد تازه با وامی که قراره بگیرن و من یک سوم قسط وام رو ب ...

اسی خواهرانه دلسوزانه میگن نکن طلاهات قایم کن نبرنش دو سال دیگه همین طلاها یه آپارتمان برات می‌کنه پول هم داشتی کم کم گرم گرم اضافه کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوره ایه که هیچ کاری اندازه طلا سود ندارهشراکت با نزدیکان اونم با این وضعیت ترکمانچای که فقط ضر ...

منم همینو میگم که 1 دنگ بزنید تا منم از ارزش افزوده اون ملک سود ببرم نه پولم همون باشه خب همون ولش میکنم طلا

ینی حس کردین مهربون نگفتم؟ نه والا قصد توپیدن نداشتمانقدر مردسالاری تو جامعه هست حرصم میگیره😑

عزیزم درک میکنم 

متاسفانه پیام لحن نداره و هر طور میشه برداشت لحن کرد 

❤️🌺❤️🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ابداً نده ببر بریز صندوق امانات بانک اصلاً هم بهش دست نزن هر چی هم پول به دست آورده تبدیل به طلا کن ...

اره خوبن خانوادم اما دارن برای دادن سود بد حساب میکنن و همینطور چیزی هم به نامم نمیزنن دستم جایی بند نیست 

چقد بدم میاد زنا خودشونو سطح پایین و زیرسلطه شوهر نشون بدن! بخوان بهونه بیارن میگن شوهرم اجازه نمیده ...

این بین زن و شوهر رایجه.... ربطی به سلطه نداره

شوهر ها هم زن شون رو بهانه می کنن به دروغ ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آخه الان پول زمین و ساخت و همه تهش بشه 6 ملیارد تازه با وامی که قراره بگیرن و من یک سوم قسط وام رو ب ...

منباشم اصلا و ابدا قبود نمیکنم. سری که درد ننیکنهدستمال نبند. نهطلا بده نه دنگو فنگ سهمداشته بلش