2777
2789
عنوان

واقعا این فیلم درس زندگیه

207 بازدید | 16 پست

فیلم کوزی گونی 

هندان بدون اجازه خانواده با سامی ازدواج می‌کنه . بعد هم بچه دار میشه و تمام وقت بچه داری و خونه داری می‌کنه و بین دو تا پسراش هم فرق می‌زاره شوهرش هم بی نهایت عصبی و پرخاشگر و هیچ عشقی بینشون نیست . شوهره هم هر کار دلش میخواد تو خونه می‌کنه دعوا ظرف شکوندن توهین مدام به زنش اما زنه هم جایی نداره بره برای همین هیچ وقت بدون رضایت خانواده ازدواج نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان جمره هم جمره رو نامشروع بدنیا اورده و از خانوادش دور شده و ارایشگری میکنه ک جمره رو بزرگ کنه

اره ولی مامان جمره خودش دست به کار شده ی کاری شروع کرده ولی هندان بدبخت نه

هندان باز خواهرش رو داشت بعدم بیش از حد به پسر بزرگه رو داد پسر بزرگه هر کاری میکرد گردن کوزی مینداخ ...

به بار که بین سیمایی و هندان دعوا شده بود هندان از خونه رفت رفت پیش خواهرش و دو روز اونجا موند وقتی برگشت به پسرش گفت مهمون یک روز دو روزه بعد از اون دیگه مزاحمی ینی اونجا هم هیچ زن باید منبع درآمد داشته باشه 

فیلمیه که خیلی همه چیزو قشنگ به تصویر کشیده.

ولی نتیجه گیریه شما درست نیست.

همین نی نی سایت پره از خانمایی که با رضایت کامل خانواده ازدواج کردن ولی زندگی پر از مشکلاته ولی نمیتونن برگردن چون خانواده حامی نیست و میگن در هرشرایطی باید بسوزی و بسازی.اینا همش ربط به خانواده ی طرف داره.خانواده ی حامی همه جوره حامیه خانواده ایم که حامی نیست در هر شرایطی حامی نیست

کاربر خانم هستم.

فیلمیه که خیلی همه چیزو قشنگ به تصویر کشیده.ولی نتیجه گیریه شما درست نیست.همین نی نی سایت پره از خان ...

از طرف دیگه هندان به طور کلی خودشم زن خوبی نبود و شخصیت خوبی نداشت که اگر بود بین بچه ها فرق نمیزاشت و بچه ها و پدرو به جون هم نمینداخت.

کاربر خانم هستم.

فیلمیه که خیلی همه چیزو قشنگ به تصویر کشیده.ولی نتیجه گیریه شما درست نیست.همین نی نی سایت پره از خان ...

دقیقاً منظور منم همین بود یعنی خانواده حامی بزرگترین چیزه اگر خانواده از تو حمایت کنه طرف اصلاً جرات نمی‌کنه پاشو از گلیمش درازتر کنه این هندان هم چون جایی نداشت بره شوهرش هم چند بار بهش گفته بود تو که جایی رو نداری بری اینجوری باهاش رفتار می‌کرد در کل منظور من این بود یه مقدار اشتباه بیانش کردم اما در هر صورت رضایت خانواده واقعاً مهمه که پس فردا نگن خودت کردی خودت هم حلش کن البته  بماند که اکثر خانواده‌های ایرانی میگن  بسوز و بساز

از طرف دیگه هندان به طور کلی خودشم زن خوبی نبود و شخصیت خوبی نداشت که اگر بود بین بچه ها فرق نمیزاشت ...

درسته بین کوزی و گونی خیلی فرق می‌ذاشت که اگر فرق نمی‌ذاشت ر دو پسرش اونو حمایت می‌کردند