2777
2789
عنوان

همسرم بهم گفت

418 بازدید | 37 پست

از جلوی گلفروشی رد میشدیم گفتم وای گل من گل دوست دارم برام‌گل بخرید ...  گل که نخرید هیچب برداشت گفت کود هم خوبه🙄 

از این دست شوخی های بیمزه با فامیلا و دختر خواهراش زیاد میکنه  از تظر خودش چیز بدی نگفته ولی من بهم برخورد.

امروز قهر کردم

به نظرتون حق دارم؟

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا قهر حال دو نفرو خراب می کنه و اذیت می شن

چیگار کنم خب این حق زحمتام بود😔

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

همسر منم زیاد گل نمیخره ولی اصلا واسم مهم نیس چه برسه قهرکنم

نخره خب 

اون حرفش چیه؟؟ 

برات کود بخریم!! ارزش آدم چی میشه پس

مردا مگه عقل هم دارن

واسه مامانشون چرا پس عقل دارن؟ این حرف به اونم میزنن؟

هیچوقت هدیه گرفتن بازوررودرک نکردم البته فکرنکنی شوهرمن خودش میدونه بخره هانه ازین خبرانیست ولی اینک ...

خب یه سری مردا بلد نیستن. باید یه جوری بهشون فهموند. البته با زور درست نیست 

کود داشتن؟

اره دیگه از اینا ک میریزن پا گلدون

داشت مسخره میکرد