2777
2789
عنوان

میگه زورم میاد مهریه بدم بهت

185 بازدید | 22 پست

شوهرم مشکل از خودش و خانوادشه هزار جور بلای عجیب غریب سرم اوردن 

سه سال عقدم ی هفته بدون جشن عروسی برد سر زندگی با نقشه قبل بردن گفت باید مهریتو ببخشی تا ببرمت سر زندگی خلاصه بخشیدم از ۲۱۴ تا شده ۳۰ تا سکه مهریم 

جهاز ریختم خونش بعد ی هفته خودشو زد انداخت گردن و دعوای ساختگی راه انداخت و بدون حجاب بیرونم کردن با مادرش و دوست مادرش و باباش 

بماند ک گوشیمم دزدید چوم فیلم خودزنیش و گرفته بودم و دیگ بهم نداد گوشیمو ک پدرم خریده بود 

حالا درخواست طلاق داده میگه زورم‌میاد بهت مهریه بدم 

شما باشین چیکار میکنین

دو تا پا داری

دو تا پای دیگه هم قرض کن فرار کن از این زندگی

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریتو تا قرون آخر ازش بگیر فکر نکنه میتونه بزنه و در بره

آره میگیرم هر جوری شده مهریمو میگیرم شده سالی هزار تومن 

محتاج پولش نیستم ب هیچ وجه زورم از این میاد ک هرکاری خاستن بدون ترس کردن انگار ن خدایی هست ن قانونی