2777
2789

چجوری بگم بهشون ؟ که دوستی بهم نخوره ؟ میخام رژیم بگیرم بعد هرچی سلف میده میان همگی استفاده میکنن پرررر روغن میکنن 

و اینک یه حرکت چندش دیدم ازشون خیلی چندش بود دیگ نمیخام 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

همینو بگوبگو بچه ها من میخوام رژیم بگیرم خوراکیامو جدا کنم

آره و اینک مواد غذایی مو چجوری بگم  برمیدارم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مواد غذایی همون خشکبار هست نمی‌خواد جدا کنی بذار مصرف کنن 

ولی اگر کنسرو هست بردار 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اگه مواد غذایی همون خشکبار هست نمی‌خواد جدا کنی بذار مصرف کنن ولی اگر کنسرو هست بردار

یا اینکه جدا نمیکنم ولی خودم برا خودم غذا میزارم

رشتت چیه عزیزم

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

عزیزم ببخشین سوال میکنم شما موهاتا رنگ کردی گفتی ریزش گرفته خوب شد توروخدا بهم بگو وکتر چیا بهت واد خوب شدی؟ منم رنگ کردم کلی سرم ریخته😥😥دو جا هم رفتم وکتر هیچی به هیجی

عزیزم ببخشین سوال میکنم شما موهاتا رنگ کردی گفتی ریزش گرفته خوب شد توروخدا بهم بگو وکتر چیا بهت واد ...

عزیزم. من فعلا نرفتم دکتر روغن زیتون و نارگیل و کرچک قاطی میکنم میزنم به سرم شب صبح می‌شورم ریزش ام کامل قطع شده و موهام انگار نرم کننده زدم اون ماسک موی لعنتی رو هم کلا انداختم دپر

عزیزم. من فعلا نرفتم دکتر روغن زیتون و نارگیل و کرچک قاطی میکنم میزنم به سرم شب صبح می‌شورم ریزش ام ...

خداراشکر عزیزم به ساقه موهاتم میزنی بعد میگم چه شامپویی میزنی من هرچی میزنم خشک میشه؟ بعد دو ماه هنوز خشک و شکننده هست ۲۰۰ الی ۳۰۰ تا ریزش تو روز دارم