یاد بگیریم روستایی بودن بی کلاس بودن نیست توهین نکنیم
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اگرم با یکی پایین تر ازدواج کرد ادممیتونه محدود دعوت کنه و ی عروسی با جمعی از جوونا و دوستان بگیره
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
یاد بگیریم روستایی بودن بی کلاس بودن نیست توهین نکنیم
من تو ی روستا زندگی کردم انقدر همشون پولدارن و مهمونیایی ک میگیرن عجیب غریبه
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من طرز فکرم و رفتارم اصلا شبیه اونا نیست ولی یه فامیلایی داریم باز از نظر اونا من داغونم
خب ادمبرا عروسیش از اونا دعوت میکنه
ولی کلا ادم ی تعداد کمی از همسنا دعوت کنه خیلی بهتره
حالا خواهرشوهرم همچین عروسی ای گرفت مثلا
جوونا رو دعوت کرده بودن پسره مثلا اومده بود کلاس فامیلای پایشو بزاره همشون از دم خز گفتم عروسی عادی میگرفتی بهتر بود
افرین بچه هاشون ول میدن وسط به شدت شوخی های زشت میکنن ولی خوب یه فامیلایی داریم از نظرشون من چیپ هس ...
من خودم وقتی مراسم عقد گرفتیم با اینکه فامیلامون مرکز شهر زندگی میکنن
آبرو برام نذاشتن
هر کارشون مسخره و جاهلانه بود ، اون از بچه های وحشی شون
اونم از خودشون که موقع فیلمبرداری چادر گرفته بودن جلوشون مثل سپر از این طرف به اون طرف خونه انگار پرده کشیدی ، که مثلا خودشون و دخترای شبیه میمونشون تو فیلم نیفتن