2777
2789
عنوان

دانشگاه امام صادق پردیس خواهران

59 بازدید | 6 پست

سلام دوستان همین طور که میدونید نتایج انتخاب رشته اومده ولی هنوز برای دانشگاه امام صادق نیموده میدونید کی میاد ؟

( دانشگاه امام صادق (ع) اینجوریه که میتونی یه دانشگاه دیگه ای هم قبول شی هم اینو ولی در اخر یکیو باید انتخاب کنی بعدش سریع تر باید ثبت نام کنیم ولی هنوز نیومده نتیجه اینکه قبول شدیم یا نه )

چندنفر دیده بودن. گفتن توی سایتش ولی منم ندیدم کدوم قسمته؟!

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کجاش ؟ یعنی برای پردیس خواهران توی سایتشون گذاشتن ؟

نمیدانم والا بدو بپرسم از ثبت نام جانمونی. زنگ بزن دانشگاه نهایتا

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

سلام قشنگم برنمیدارن و شما هم مصاحبه دادید ؟ یعنی اطلاعی دارید که چطوریه اومدن نتایجش

من مصاحبه دادم ولی یه داشنگاه دیگه هم قبول شدم و قراره اونو برم. ولی کسانیکه رفتن میگن جوابش اومده.  خودمم کنجکاویم ببینم قبولم کردن یا نه ولی ندیدم هنوز

من مصاحبه دادم ولی یه داشنگاه دیگه هم قبول شدم و قراره اونو برم. ولی کسانیکه رفتن میگن جوابش اومده. ...

پس احتمالا قبول نشدم ولی عزیزم میشه از اونایی که گفتن قبول شدن بپرسی ، یا یه راه ارتباطی بهم ازشون بدی ؟ 

منم یه دانشگاه دیگه قبول شدم ولی خیلی دلم میخواد برم امام صادق ، ولی اگر نفهم نتایجش اومده یا نه اون دانشگاهم از دست میدم چون میدونی که باید ثبت نام کنیم خوابگاه بهمون بدن