دقیقا ادم تو ۱۸ سالگی معیارش خیلی فرق داره با سن بالاتر
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب این از بچگی عاشق خانمش بود فک کن از وقتی ۷ سالش بوده ختی خونوادش هم میدونستن دیگ الان جدیش کر ...
از ۷ سالگی عشق نیست وابستگیه
۱۸ واسه مسئولیت ازدواج زوده حتی واسه دختر
شوهرم ۱۸ بود من ۱۵ دوس شدیم ۲۰ بودم اون ۲۳ ازدواج کردیم بازم میگیم زود بوده باید تا ۳۰ صبر میکردیم
من الان ۲۹ سالمه
زود بچه نیارید فقط
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
خب عاشق خانمش بوده از بچگی میدونی چی میگم... زندگی هرکسی طوریه شاید شرایط برا ایشون اینجوری پیش رقته ...
جنم نیست احساسی تصمیم گرفته
خب این از بچگی عاشق خانمش بود فک کن از وقتی ۷ سالش بوده ختی خونوادش هم میدونستن دیگ الان جدیش کر ...
چه ربطی داره
منم بچه بودم عاشق یه پسره بودم خانواده هم میدونستن خیلی باهم خوب بودیم تو میگی ۷ سالگی ما از بدو تولد پیش هم بزرگ شدیم ازم بزرگتر بود همیشه حواسش بهم بود اونو نمیدونم ولی الان تف تو صورتش نمیندازم
من که موافق نیستم. هر آدمی یه تایپی داره. تو چهره تو رفتار. باید تجربه کنه ادمای مختلفی رو ببینه خودشو بشناسه بعد که حس کرد چیزی از زندگی نمیخواد ازدواج کنه.
ازدواج یه مرحله اس که باید وقتی سه چهارم زندگیت رو گذروندی به فکرش باشی. نه اول اولش که تازه مغزت داره رشد میکنع
چه ربطی دارهمنم بچه بودم عاشق یه پسره بودم خانواده هم میدونستن خیلی باهم خوب بودیم تو میگی ۷ سالگی م ...
مخصوصا وقتی دانشگاه نرفتن اشتباهه محضه
ب نظرم نباید دانشگاه برن دیگه ک اصلا پیامد خوبی برا زندگیشون نداره
باهات تا جایی موافقم که میگی که جنم داره و با عرضه اسولی خب طفلک زود بزرگ شدهایشاله شوهر خوبی باشه ت ...
جنم ب این چیزا نیست بخدا
دانشگاه تازه چشماتو باز میکنهمامانم میخنده بهم ولی من دانشگاه رو مثل همین عشق ابدی میبینمانگار همه ا ...
همون دیگه اگه برن دانشگاه دور از جون همه چیشون بهم میریزه
اگه قبل ازدواج برن فرق میکنه
اما بعد ازدواج اشتباهه محضه
هم دیدگاه ادمو عوض میکنه هم ب قول خودت همه دنبال همن
و اینکه تو این سن تدک تحصیل کنن اصلا قشنگ نیست