بچم ۲۰ماهش تا الان کسی یکساعت نگهش نداشته از خانواده خودم دورم ، ولی خانواده همسرم هستن، اونا فقط میان شامشون میخورن و میرن، دیروز دگه شوهرم خیلی قاطی کرده بود از سرکار میاد خسته همش بچه به پروپاش میپیچه، میگه چرا تا حالا مادرم یکساعت اینو نبرده نگه داره ، چرا نمیاد ببره، حالا دیشب مادرش بهش زنگ زد اونم توپید بهش که چرا نمیای دوساعت اینو ببری ماهم ادمیم خسته شدیم، بعد گوشی رو قطع میکنه، حالا من چکار کنم دیدمشون،؟ چه واکنشی نشون بدم؟
گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
وای چقدر زشت عزیزم ، نگهداری یه بچه اینقدر ها هم سخت نیستااااا ، رفتار زن بروی مردش خیلی تاثیر داره اینجور مواقع بگو به همسرت که ایشون سن و سالی ازشون رفته و موقع این کارهاشون نیس
عزیزم مگه داشتین بچه دار میشدین با مادر شوهرتون هماهنگ کردین؟ بچه شماس دیگ 😐
شمام دیدینشون احترامشونو نگه دارید و مثه شابق رفتار کنید
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
وا شوهرت اعصاب بچه نداشت پس چرا بچه دار شدین،یه چند ساعت بچه روببر مهد که وقتی اومد خونه خسته باشه و زود بخوابه ،به شوهرتم بگو از مادرش طلب نداره که هرکی بچه میخواد باید مشکلاتش رو هم قبول کنه
هیچ واکنشی نشون نده پسرش بهش گفته اگه گلایه کرد بگو خسته بوده یه چیزی گفته. اونا وظیفه ندارند نگه دارند اگرم نگه داشتن لطف کردند در ضمن از خدات باشه بچه ات بره اونجا بیاد دو تربیته میشه و خیلی کنترولش بدتر میشه واست