2777
2789

یه مدته زنداییم افتاده به جون فامیل ، امشب بیاد مهمونی خونمون ، فرداش صد در صد پیامک‌های بلند بالای گلایه می‌فرسته مثلا چرا فلان چیزو نیاوردی بخوریم ؟چرا به بچم اینطور گفتی؟ چرا وقتی ما میایم خونت دخترت نیست؟ چرا من دعوتت کردم ولی تو دعوتم نکردی؟ 

بعد مثلا با داییم دعوا کنه شروع می‌کنه پیام میده مثلا به خالم این چه برادریه ؟ من فقط دارم تحملش میکنم و ... 

من موندم زنداییم شبا چه جوری میتونه بخوابه وقتی که انقدر خشم و کینه تو دلش داره ،بعد اصلا مگه انقدر دلش از دست ما خون نیست و ما انقدر آدمای بد و لجنی نیستیم؟ پس چرا قطع رابطه نمیکنه ؟ هرچی از دهنش درمیاد میگه و بری خونش رفتارهای بد نشون میده اما بازم پامیشه پیام میده شام میایم خونتون 

تو رو خدا بگید با همچین آدمی باید چه رفتاری کرد

بی محلی همیشه جواب میده ازش پذیرایی کنین ولی باهاش همکلام نشین خونشم بهونه بیارین نرین 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاکش کنید بره 

پو بار هم وقتی گفت می خوام بیام بگین که جایی دعوت هستیم 

حوصله دارین ناز این تحفه ها رو بکشین؟

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

به نظرم بی توجهی کنید اصلا به هیچ وجه جواب شو ندید خودش بی‌خیال میشه

حالا من میگم انقدر جوابشو ندادیم همش داره رو به جلو پیش می‌ره ، خیلی دوست دارم یه بار بشورمو پهنش کنم اما مامانم اجازه نمیده

آدم‌ها وقتی حس می‌کنن دیده نمیشن و بی‌ارزشن، شروع می‌کنن به سر و صدا تا به هر قیمتی، حتی با گلایه و دعوا، توجه بگیرن. اینکه قطع رابطه نمی‌کنه چون به شدت از تنهایی می‌ترسه و به این خانواده نیاز داره؛ این حمله‌هاش تلاش ناامیدانه‌شه برای نگه داشتن رابطه‌ای که بلد نیست درست مدیریتش کنه. بهترین کار برای تو "روش سنگ خاکستری" هست: جواب‌های خیلی کوتاه، خنثی و بدون هیجان بده تا اون واکنشی که دنبالشه رو ازت نگیره و خسته بشه. تو مسئول درمان زخم‌های اون نیستی، فقط از آرامش خودت محافظت کن.

بی محلی همیشه جواب میده ازش پذیرایی کنین ولی باهاش همکلام نشین خونشم بهونه بیارین نرین

من همین روشو در پیش گرفتم اما وقتی با مامانم اینطور رفتار می‌کنه واقعا ناراحت میشم ، من خیلی سعی میکنم باهاش یه جا نباشم اما می‌دونم همین روزاست ترکشاش به منم اصابت کنه😁

بلاکش کنید بره پو بار هم وقتی گفت می خوام بیام بگین که جایی دعوت هستیم حوصله دارین ناز این تحفه ها ر ...

من پیاماشو سین نمیکنم و فهمیده و دیگه به من پیام نمی‌ده ، اما باور میکنید مامانم بارها دست به سرش کرد و شروع کرد به توهین کردن حالا جالب ترش اینجاست که انقدر دریده اس که ماه بعدم بازم پیام داد میایم خونتون😕

حالا من میگم انقدر جوابشو ندادیم همش داره رو به جلو پیش می‌ره ، خیلی دوست دارم یه بار بشورمو پهنش کن ...

اینکه بشوریش ، دقیقاً همون تله‌ایه که اون برات پهن کرده. دعوا و درگیری برای اون مثه بنزین می‌مونه؛ تو فکر می‌کنی داری خاموشش می‌کنی، ولی در واقع داری بهش همون توجه و هیجانی رو می‌دی که میخواد. مامانت درست میگه، جواب دادن بهش یعنی ورود به بازی کثیف اون؛ بهترین کار اینه که از زمین بازیش کامل بیای بیرون.

آدم‌ها وقتی حس می‌کنن دیده نمیشن و بی‌ارزشن، شروع می‌کنن به سر و صدا تا به هر قیمتی، حتی با گلایه و ...

آخخخخ قربونت دهنت ، عین حقیقتو گفتی ، چون به قدری رفتارای بد نشون داده واقعا هیچ کس آدم حسابش نمیکنه و ارزشی قائل نیست 

ممنونم از راهنماییت😘

من همین روشو در پیش گرفتم اما وقتی با مامانم اینطور رفتار می‌کنه واقعا ناراحت میشم ، من خیلی سعی میک ...

اونو دیگه خود مامانت باید جلوش وایسه

مامانت دو بار خواهر شوهر بازی در بیاره و مغلطه کنه دهنشو صاف کنه میشینه سر جاش مامانت فکر کنم زیادی مظلومه این اینجوری پررو شده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

من پیاماشو سین نمیکنم و فهمیده و دیگه به من پیام نمی‌ده ، اما باور میکنید مامانم بارها دست به سرش کر ...

تو گوشی مامانت هم بلاکش کن.  مادرت روش نمی شه خودش این کار بکنه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اینکه بشوریش ، دقیقاً همون تله‌ایه که اون برات پهن کرده. دعوا و درگیری برای اون مثه بنزین می‌مونه؛ ت ...

اخه دارم آتیش میگیرم ، نمیدونی با مامانم چه جور صحبت می‌کنه درحالی که ۲۰ سال ازش کوچیکتره 

اونو دیگه خود مامانت باید جلوش وایسه مامانت دو بار خواهر شوهر بازی در بیاره و مغلطه کنه دهنشو صاف کن ...

مامانم میگه بچه اس و اصلا رفتاراش برام اهمیتی نداره و اصلا حسابش نمیکنه