2777
2789
وای خدایا چقدربی مسئولیت شدن پسرا

دست رو دلم نزار که خون 💔😔

پسر عموم بود دوسال تموم اسم انداخت روم که مال منه ادعای عاشقیش میشد خرداد امسال ازدواج کردیم بعد بیست روز تصادف کرد دو ماه بیمارستان بود من تو اون مدت همش کارم گریه و زاری و نذر ونیاز بود بعدش که از بیمارستان مرخص شد کلا یه آدم دیگه شد گفت نمیخوامت طلاق الان سه ماهه نه خودش نه خانوادش از من خبری نگرفتن بقیه عمه ها و عمو هام واسطه شدن باز قبول نکرده بود خلاصه الان منم درگیر دادگاه و مهریه ام🥺

این قافله عمر عجب میگذرد:)⁦⏳📅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست رو دلم نزار که خون 💔😔پسر عموم بود دوسال تموم اسم انداخت روم که مال منه ادعای عاشقیش میشد خرداد ...

تاحالا باهاش حرف زدی؟ دلیلش براجدایی چیه

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

دست رو دلم نزار که خون 💔😔پسر عموم بود دوسال تموم اسم انداخت روم که مال منه ادعای عاشقیش میشد خرداد ...

میفهممت کاش متوجه بشی دلیلش چیه

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

چیزی نمیگه به هیچکس با دامادمون رفیق رفت دیدنش اماا هیچی نگفت

مگه میشه الکی