2777
2789

میدونم یسری استادا سختگیرن و ممکنه بی احترامی بدونن

اما در کل میگم میشه اینکارو کرد؟ مثلا سرکلاس دایرکت جواب بدی 😂

نه نمیشه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره، چرا نشه؟!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

جدی؟منظورم اینه خب قطعا یسری استادا بیخیالنپس این کلیپای اینستا چین 😭

یه بار دو بار یه لحظه چیزی نمی گن کلت تو گوشی باشه از کلاس میندازن بیرون یا یه چیزی میگن  آبروت میره

یا جایی بشینی که نبینن هم میشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

استاد می تونه بهت تذکر بده اگه بخواد

ولی در کل اگه ببینن داری گوشی بازی می کنی حتی اگه چیزی هم نگن وجهه ات پیششون خراب میشه

اگر کار ضروریه، از کلاس برو بیرون جواب بده بعد بیا

اگه ضروری نیست یا برو اون ته ته بشین که استاد متوجه نشه یا به نظر من این کارو کلا انجام نده

تنها کلاسی که تو دانشگاه من ابایی نداشتم استادش منو ببینه دارم با گوشی کار می کنم کلاس مزخرف دانش خانواده بود. چون نه برای استادش احترامی قائل بودم و نه برای اون کلاس

اما باقی کلاس ها از نظرم حرمت داره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
استاد می تونه بهت تذکر بده اگه بخوادولی در کل اگه ببینن داری گوشی بازی می کنی حتی اگه چیزی هم نگن وج ...

اخه ببین مثلا خب من مدرسه هم‌که میرفتم یسری استادا به این مسائل اهمیت نمیدادن واسشون مهم نبود خواستم ببینم دانشگاهم اینجوریه یا نه

ولی یسری دبیر یا استاد خیلی گیرن میگن فقط به من گوش بده و اینا

اخه ببین مثلا خب من مدرسه هم‌که میرفتم یسری استادا به این مسائل اهمیت نمیدادن واسشون مهم نبود خواستم ...

نکته خطری اینه ممکنه استادی اصلا به روت نیاره که این قضیه براش مهمه، اما اخر ترم یه نمره به شدت پایین برات رد بکنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!