2777
2789

برا دو خط نوشتن منو سکته میده ب زور هم آماده میشه برا مدرسه 

هر روز میگه من نمیرم مدرسه

دختر کلاس دومه

نمیدونم چکار کنم

ب معلمش بگم بهش تذکری چیزی بده

امروز برا اینکه آماده بشه منو دق داد

بعد از ظهری هم باشه همینه

هی میگه من نمیرم مدرسه

آره بگو 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم فایده نداره

خودت براش محدودیت بزار

امروز مشتقاتو نمینویسی ؟ تا شب تلویزیون رو سیمش رو کامل دربیار 

یک بار بگو مشق بنویس

گوشی رو کامل کامل از زندگیش حذف کن

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

باید ببینی علتش چیه شاید چیزی تو مدرسه اذیتش میکنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مدرسه دولتی میره؟؟؟

تو مدرسه دوست پیدا کرده؟؟

با جایزه تشویقش کن مسابقه بذار

مثلا بگو اگه تا فلان تایم مشقتو بنویسی میریم شهربازی

یا سریع اماده بشی امروز میریم فلان جایی ک خودش دوست داره

من اینجوری دخترمو سر به راه کردم

لایک نفرمایید با تشکر

رو خوانیش چطوره؟

بنظرم نگو به معلمش ولی به دخترت بگو اگه ننویسی فردا معلم دفترتو نگاه میکنه و خودت باید جوابگو باشی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دخترت اهمال کاره مثل من

از بچگی اینطوری بودم، الانم که خودمم معلمم هنوزم از درس و مدرسه فراریم😂

باید عادت که به نظم، سخت بگیر بهش تا منظم بشه، من با ۲۵ سال سن هنوز که هنوز سر مدرسه بی نظمم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

دختر منم همین طوریه هر بچه ایی قلق داره . دختر من باید دعواش کنی تا بره وقتی هم دعوا تموم میشه انگار ن انگار ک دعواش کردم ...اصلا با دعوا کردن ناراحت نمیشه.

همین امروز صبح باهاش دعوا کردم 

خودت باید روش کار کنی با نشون دادن لذت های درس خوندن . اصلا پیش معلمش خوردش نکن و بهش نگو چون بدش میاد دیگ نمیره. 

شما کاری نکن و اجازه بده تکلیف ننویسه و بره مدرسه اونجا معلم باهاش برخورد میکنه

اینجوری بیشتر از مدرسه بدش میاد

وقتی میگه نمیره مدرسه معلم هم باهاش برخورد کنه بدتر میشه

لایک نفرمایید با تشکر

شما کاری نکن و اجازه بده تکلیف ننویسه و بره مدرسه اونجا معلم باهاش برخورد میکنه

معلم چیزی نمی گه بهش گوشه کتاب برا من مینویسه ک خانوم فلانی گروه کلاسی رو چک کنید و تکالیف رو به دخترتان بگید 

دیگه نمیدونه منو دق میده و نمینویسه