2777
2789

والا منم کیست تخمدان داشتم . تنبلی هم داشتم .

جلوگیری هم . ولی همینجوری پناه برخدایی حامله شدم . 

یه مدتی بود پیاده روی میرفتم . خیلی زیاد هم نبود . قند و شکر نمیخوردم . شکر قهوه ای میخوردم .اونی که از نی شکر میگیرن . شنیده بودم معجزه میکنه 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

سلام عزیزم ببین قرص متفورمین که جدیدا خیلی معروف شده بهترین راه درمان کیسته خیلی ها با وجود کیست باردار میشن که منجر به سقط جنین میشه حتما اول کیستت رو درمان کن سردی جات زیاد نخور به هیچ عنوان پوست مرغ رو نخور و مرغ رو حتما دو بار آبپز کن برا درمان کیست عسل و شیر رو قاطی کن و در روز حتما بخور سیر یه روش هست که من خودم امتحان کردم کیست داشتم 20 میلی بود یه حپه سیر رو جدا کن پوستش رو بکن و به مدت 10 دقیقه در روز لبه ی بیرونی واژن قرار بده که هم میکروبارو از بین ببره هم کیست رو بکنه 

تحت هر شرایطی خدا رو از یاد نبرید فریاد رس همه ی ماست دوستانی که دلشون میخواد به دورهمی بانوان ایرانی بیان از طریق این آی دی پیام بدن reyhanrahele@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببین قرص متفورمین که جدیدا خیلی معروف شده بهترین راه درمان کیسته خیلی ها با وجود کیست بار ...

من اصلا عفونت ندارم

دارو گياهي پيشنهادي داريد؟

من يك ماهي ك فهميدم قرص ياسمين خودم ديگه نخوردم

ماه اول اقداممه

دوقلوهام 👼🏻👼🏻

بله عزیز خودم دهرو گیاهی گرفتم کلی هزینه کردم ولی نتونستم مزش رو تحمل کنم جوری بود که خواهرم بینیم رو میگرفت که ب زور بخورم ولی اگه شما میتونی مزش رو تحمل کنی استفاده کن دارو های هلسی ک اسمش شاسه هست و همچنین رازیانه که عالیه کیستت چند میلی هست اگه میخوای بگو 

تحت هر شرایطی خدا رو از یاد نبرید فریاد رس همه ی ماست دوستانی که دلشون میخواد به دورهمی بانوان ایرانی بیان از طریق این آی دی پیام بدن reyhanrahele@
بله عزیز خودم دهرو گیاهی گرفتم کلی هزینه کردم ولی نتونستم مزش رو تحمل کنم جوری بود که خواهرم بینیم ر ...

كيستهاي ريزه عزيزم

و كيستاي تخمدان

اينطور ب من گفت

دوقلوهام 👼🏻👼🏻

اگر کیست های ریزه در مورد قرص متفورمین تحقیق کنی متوجه میشی که اصلا ضرر نداره و حتی به اونایی که میخوان تخمدانشون برای بچه دار شدن آماده بشه هم متفورمین میدن خالا یا با دوز پایین و یا بالا اما کاملا بی ضرر هست الان برات میفرستم از کاربرداش من مصرف کردم و کیست 20 میلی رو 2 میلی کرد و هنوز نرفتم آزمایش بدم ممکنه کلا از بین رفته باشه 

‍ ⭕️سه راهکار اصلی درمان کیست های تخمدان

1⃣ عدم مصرف یا محدودیت مصرف مواردی نظیر:

انواع شیرینی جات و کیک و کلوچه، ماکارونی و پاستا، غذاهایی که شکر به آنها اضافه شده است، آبمیوه های شیرین صنعتی، نوشابه، نان های سفید و بدون سبوس.

2⃣ افزایش مصرف میوه، افزایش مصرف سبزیجاتی مثل هویج، فلفل، کاهو، کلم، اسفناج و . . .

3⃣ مصرف داروی ضد دیابت گلوکوفاژ (متفورمین) قبل از هر وعده غذایی

⁉️نکته . . .

🔺پیشگیری بدون استفاده از دارو برای کیست تخمدان وجود ندارد.

🔺تجربه نشان داده که افرادی که از قرصهای ضد بارداری استفاده می کنند، کمتر دچار کیست تخمدان می شوند.

🔺در حاملگی و شیردهی بعلت مهار فعالیت تخمدان، کیست های تخمدان کمتر مشاهده می شود.

🔺معمولاً خانم هایی که دیر ازدواج می کنند و دیر حامله می شوند، بیشتر در معرض این کیست ها قرار می گیرند.

🔺همه خانمها کیست تخمدان پیدا نمی کنند.

🔺خانم ها با مراجعه مرتب سالانه به پزشک متخصص زنان مشاوره و معاینه شوند.

🔺هرگاه دردهای مبهم لگنی، لکه بینی و یا بی نظمی در عادت ماهانه پیدا کردند، باید با متخصص زنان مشورت کنند و به موقع سونوگرافی انجام دهند.

🔺اکثر این کیست ها در صورت تشخیص به موقع با درمان دارویی (استفاده از هورمون ها) رفع خواهند شد و به ندرت کار به جراحی می کشد.

💫 برای زندگی سالم به ما بپیوندید . . .‌

🔗 @DoctorAz|DoctorOz.com

ببین مثلا تو همین نی نی سایت متوجه شدم کلم بروکلی معجزه میکنه ولی اولا باید توجه کنی ک اصل باشه بعضیا خراب یا مواد سمی داخلشه بعدشم باید آپزش کنی ک خودش واسه نازایی هم عالیه و اینکه مزش یه مقدار بده مثلا من خامشو با آب لیمو و نمک خیلی دوست دارم اما آپزش خیلی بد مزست در عوض برای کیست عالیه

اگر کیست های ریزه در مورد قرص متفورمین تحقیق کنی متوجه میشی که اصلا ضرر نداره و حتی به اونایی که میخ ...

سایه من مشکوک ب کیست بودم متفورمین خوردم دیگه پریود نشدم تازه علایم کیست خودشو نشون داد موی زاید و این چیزا بعد چندماه ک پریود شدم ک اندازه ی بریدن دست هم خون نیومد حامله هم نبودم الان دارم رازیانه و جعفری میخورم میترسم بچه دار نشم 😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭

مثبت باش معجزه میشه:هر از گاهي باورهايتان را ورق بزنيد،و كمي ويرايشش كنيد.شايد صفحه اي بايد اضافه،و يا حذف بشود  

احتمالا متفورمین با دوز بالا خوردی ببین من دختر خالم تو دار داروخونه داره و خودش داروساز هم هست منم چون علاقه دارم بیشتر وقتا میرم اونجا تقریبا مث مشاوره شدم. چیزایی ک میگم از خودم در نمیارم اگه نمیخوای بری دکتر زنان پس حتما قرص دوفاستون بخور که بدون دفترچه یکم گرونه اما واقعا ارزش داره هورمونات رو تنظیم میکنه ب احتمال زیاد هرمونات به هم ریخته و همین رازیانه که میخوری هم عالیه ایشالا که بچه دار میشی گاهی وقتا پیش میاد من خودم چند وقت پیشا بعد دوماه پریود شدم و خیلی تیره هم بود ترسیدم که عفونتی چیزی نداشته باشم دکتر قرص دوفاستون بهم داد عالی بود بعد از پریود شدن روز 15 پریودیم مصرف کردم تا ده شب دقیقا خیلی کم ازم خون اومد اونم خوب شد البته من کم خونی داشتم ک دکتر گفت روز دوم پریودیت قرص آهن بخور ایرانیش هم خوردم و خوب بود دیگه خونریزی رو قطع نکرد

💊 قرص "دوفاستون" برای منظم کردن قاعدگی و آماده کردن رحم برای بارداری استفاده می شود.

👈 بی نظمی قاعدگی خود را با این دارو تنظیم نمائید.

🍎شبکه سلامت

@tvsalamat این رو از کانال شبکه سلامت ک مال ایران هستش براتون فرستادم میتونید راجبش تحقیق کنید 

سایه من مشکوک ب کیست بودم متفورمین خوردم دیگه پریود نشدم تازه علایم کیست خودشو نشون داد موی زاید و ا ...

شما دوفاستون رو مصرف کن البته قبلش ممکنه آزمایش بدین ولی بدون نسخه هم داروخونه ها میدن با مشاوره هم صحبت کن ایشالا ک به روال همیشه برگردی و بچه دار هم بشی

🔴محققان نروژی پی بردند؛

مصرف «متفورمین» در طول بارداری ریسک چاقی کودک را افزایش می دهد.

🍎شبکه سلامت

@tvsalamat متفورمین رو شبی یکی اگه مصرف کنی خیلی بهترع تا اینکه. روزانه باشه 

شما دوفاستون رو مصرف کن البته قبلش ممکنه آزمایش بدین ولی بدون نسخه هم داروخونه ها میدن با مشاو ...

دوفاستونم خوردم  ‌الان چیکار کنم پریود شم از دیروز دارم ختمی و جعفری میخورم

مثبت باش معجزه میشه:هر از گاهي باورهايتان را ورق بزنيد،و كمي ويرايشش كنيد.شايد صفحه اي بايد اضافه،و يا حذف بشود