2777
2789
عنوان

کساییکه از پارتنرتون جدا شدین

139 بازدید | 13 پست

من روزای اولمه خودم ازش خواستم دور بمونیم کینه تو دلم بود میدونستم هم منو برای وقت گذرونی میخواد چون وابستم هست داستانش تو تاپیکای قبلیم گفتم،زنگ زد گفت حلالم کن و اینا و خداحافظی کردیم یعنی قطع ارتباط کامل یکم گرفته شدم چون یه سال و نیم حرف میزدیم و زمانی خیلی عاشق و وابسته بودیم راهکاری دارین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هیچکس به جز‌ من الان درکت نمیکنه چون الان دقیقا تو حاله توام

عاقبت اکثر روابط جداییه،من هم دلتنگش میشم هم ازش کینه دارم خیلی باهام بد کرد و بخاطر همین شبا و روزا منو درحال گریه کردن نمیبینی چون از ما خیلی سرتر بودن هیچوقت بهش امید نبستم میدونستم این روز میرسه

این نیز بگذرد

برای گذشتن که میگذره ولی خب نمیخوام خیلی اذیت شم چون من سفت و محکمم مثل بقیه دخترا نمیشینم صبح تا شب بخاطر یه پسر که عرضه نداشته منو تو زندگیش داشته باشه و منو زله کرده گریه کنم 

من میدونم چقدر سخته من میدونم :)))

تقصیر خودمه منو چه به این پولدارا منو چه به اینا که دور اروپا رفتن براشون مثل سرکوچه رفتنه و چندین دختر تو زندگی هرکدومشون بودن و یه صفم منتظرن بیان تو زندگیشون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وسوسه شدم گفتم شاید باهاش عاقبتی داشته باشم هرچی خواست گفتم چشم از طرفیم میدونستم نمیشع