2777
2789
عنوان

اومدم اینجا راه حل بخام بیشتر دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 120 پست

دوره آشنایی نباید زیاد طولانی بشه این دوره برای شناخته برای عشق و عاشقی و وابستگی که نیست ...به نظر من شما تعدی نداری و هر وقت احساس کردی که مناسب هم نیستید میتونی اعلام کنید 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

ادم کاری هست اما همه پولش داره میره قرض و بدهیایی ک داره از قبل هیچی پس انداز نکرده تاالان

پول ی نشان یا ی حلقه رو ک میتونه جور کنه یا از خانوادش بگیره

من جات باشم اول ی محدوده براش پشخص میکنم میگم تا این تایم مثلا سه ماه اگه اومدی جلو اوکی اگه نیومدی من خانوادم واقعا دارن بهم فشار میارن و خودمم اذیتم و تمومش میکنم

البته با لحن و ادبیات بهتری بگو اینارو

پس اول هشدار بعد کشتار

دیگه اینجوری عذاب وجدانم نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هیچی نداره پس قسط و بدهی برا چی داره؟ معمولا باید یه چیزی بخری که قسط داشته باشی. اوضاعش چجوریه؟ قسط برا چی بوده؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

پول ی نشان یا ی حلقه رو ک میتونه جور کنه یا از خانوادش بگیرهمن جات باشم اول ی محدوده براش پشخص میکنم ...

من چندین باره دارم میگم اما دام میشوزه باز منتظر میمونم اما چندماه پیش ک دیگه خیلیییی بهم فاشلراومده بود گف تا برج۹من میام 

حالا منتظرم ببینم میاد یا باز نمیشه 

چون تاالان دارم میبینم هیچی پول نداره اخه تا یکدماه دیگ ک معجزه نمیشه😅

اگه هیچی نداره پس قسط و بدهی برا چی داره؟ معمولا باید یه چیزی بخری که قسط داشته باشی. اوضاعش چجوریه؟ ...

ماشینش خراب شد چند وقت پیش ۲۰ت خرجش پول نداشت قسطی انجام داد قسط اینو کامل نداده هنوز 

ب وام ۱۰۰میلیونی از شرکت گرفته بود فکر کنم بکونیم سال پیش ماشین خرید 

قسط گوشیشو داره میده گوشی خرید

صندوق خونگی دوسه تا داره م چنتاش در اومد باز داد مستقیم بدهی 

پول خورد خوردایی ک قرض کرده ازی اینو اون 

یادم نمیاد دیگه

اره خوبه اخلاقش اما من باید یه پیشرفتی ببینم وقتی میبینم یک سال تمام نتونسته ۱۰میلیون پس انداز داشته ...

اپس بدهی هایش زیاده این یک بحث دیگس / اما اگر تلاش می‌کنه و می‌دونی بعدا جبران می‌کنه بازم باید زمان مشخص بشه شاید تا آخر عمر نتونست یا بدهی هایش زیاد بود/ چقدر رده‌ی داره دقیق میدونی؟؟؟

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
من چندین باره دارم میگم اما دام میشوزه باز منتظر میمونم اما چندماه پیش ک دیگه خیلیییی بهم فاشلراومده ...

تا برج ۹ هم صبر کن ولی بهش بفهمون ایتدفعه جدیه

دقیقا باید ی پیشرفتی ببینی

سنت کمه الان دوسال دیگه متوجه میشی خودتو تباه کردی

عمر خیلی باارزشه این همه پاش موندی دیگه نمون

تو این همه مرام ب خرج دادی اما اون حرکتی برات نزده

پول ی نشان یا ی حلقه رو ک میتونه جور کنه یا از خانوادش بگیرهمن جات باشم اول ی محدوده براش پشخص میکنم ...

فقط پارسال انقد من تو گوشش خوندم تا تونست۴گزم‌ی زنجیر طلا بخره بذاره کنار ک الانم داد برا گوشی ضمانت تا اخرسال بهش نمیدنش🫠 

بهش کفتم الان کوشی نگیر اونم قسطی ب حرفم گوش نکرد هم ماهی۶ ت داره میده تاخر سال هم طلارو گذاشت ضمانت 

الان داره میکه پشیمونم کاش نمیخریدم 

اصلا فکر پس اندازی نداره من تو دلم موند ی مقدار پول دس انداز کنه 

جوری ک قبلنا تعریف میکرد واسم میگفت من پس انداز میکردم قبلا 

اما الان اوضام خوب نیست پول کم میارم ک نمیکنم

اپس بدهی هایش زیاده این یک بحث دیگس / اما اگر تلاش می‌کنه و می‌دونی بعدا جبران می‌کنه بازم باید زمان ...

تاالان یبار کامل بدهی صاف کرد 

الان باز ماشینش خراب شد افتاد عقب از هزارجا قرض کزد 

نمیدونم چقدر داره دقیق

۳۰شاید

تاالان یبار کامل بدهی صاف کرد الان باز ماشینش خراب شد افتاد عقب از هزارجا قرض کزد نمیدونم چقدر داره ...

پس نگو میشناسیش / ببین آبجی من کاری ندارم اما تا دقیق ندونی چقدر بدهی داره کاری پیش نمیره / 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

عزیزم، عشق و عقل دو مقوله از هم جدا هستن. اونچه عشق حکم میکنه کوتاه مدت و اونچه عقل قضاوت میکنه بلند مدته.

چشم پوشی عاشق از معشوق فوق العاده سخته، دنبالش غم و اندوهی جانفرساست اما بالاخره با گذشت زمان کمرنگ و کمرنگ تر میشه. ازدواج با چنین شخصی به فرض اینکه در آینده عملی بشه با خودش هزار و یک مشکل به همراه میاره که میتونه میزان علاقه رو کم کنه و از اون بدتر احتمال اینکه همین شخصی که میخوای در موردش فداکاری کنی چند سال دیگه بهتون بگه میخواستی نکنی کسی مجبورت نکرده بود! آب سردیه که به یکباره روی شما ریخته میشه.

اینو هم باید در نظر گرفت که خصوصیت آدمی اینه تا زمانیکه به چیزی نرسیده فکر میکنه این کسی بود که دومی نداشت اگر باهاش ازدواج کرده بودم خوشبخت میشدم.

از بین خواستگاراتون بهترین رو انتخاب کنید و در انتظار واهی باقی نمونید. ممکنه الان دلتون براش بسوزه ولی با چیزی که شما تعریف میکنید انتظار کشیدن منطقی به نظر نمیرسه. امان از اون روزی که از همه چیزتون بگذرید و به این نتیجه برسید که اشتباه کردید.

اونم اگر واقعا دلسوز شما بود تا حالا یه کاری انجام داده بود و اگر میدید در توانش نیست شما رو معطل خودش نمیکرد.

امیدوارم خدا بهترین راهکار رو جلو روت بذاره

اتفاقا الان طلا ب نفعش شده ک خریدهچرا دو شیفت کار نمیکنه یا ی شغل دوم نمیگیره

کارش سنگینه نمیتونه باز کار کنه 

منم بخدا تلاشمو کردم کنارشم نمیتونم ک مثل یه مرد کار کنم اون پولاشو بده بدهی من بذارم برا عقد و خاستگاری اخه این هزینه هارو من نمیتونم ب دوش بکشم واقعا اگ داشتم یچیزی 

ندارمم

حالا بحث ازذواج تو زندگی فرق میکنه اون موقع