2777
2789
عنوان

پرده کشیدن دور تخت خوابگاه

331 بازدید | 31 پست

اقا من ادمیم که نمیتونم رفییق بشم با کسی 

چیجوری بگم ضعیفم اصلا شما فکر کنید 

میخوام دور تختم پرده بکشم با کسی حرف نزنم کلا جدا باشم میشه؟ 

توی دبیرستان که نمیشد همه بلاخره سرشونو میکردن تو.. 

اینجا میشه جدا باشم انگار اون چند نفر دیگه رو نمیشناسم

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت اذیت میشی داخل خوابگاه موقعیت هایی پیش میاد که نیاز داری وقتی خانواده پیشت نیست با دوستات رابطه خوبی داشته باشی و ازشون کمک و همدلی بگیری 

خودت ضرر میکنی سعی کن روابط دوستانه خوبی برقرار کنی

خوابگاه یعنی اینکه دوستا چطور به هم تکیه کنن و کمک بکنن به هم.

بعد کمترین تعداد تخت تو اتاق چقدرخ من شدیددد درونگرام نمیتونم ادم دورم تحمل کنم

حداقل ۴ نفر پیشتن

توی اتاق ما هم بعضیا پرده میکشیدن اون ایراد نداره

اما اینکه ارتباط نگیری خب انتخاب خودته ولی سعی کن حلش کنی

هر چی هم درونگرا باشی بالاخره با یک یا دو نفر باید مچ شی

مثلا نمیخوای تحویلشون بگیری؟ چون میگی نمیتونم تحمل کنم بلاخره یه ادا هایی هم در میاری این پرده کشیدن ک اصلا مشکلی نیست خیلیا میکشن ولی حواست باشه کاری نکنی پشت سرت حرف بزنن این دختره چرا اینطوریه البته اگه این دخترای ساکت و آرومی ک هیچ بعضیا هستن کلا ادما رو مخشونه و یه حرکتاییم میزنن این مشکل سازه

خودت اذیت میشی داخل خوابگاه موقعیت هایی پیش میاد که نیاز داری وقتی خانواده پیشت نیست با دوستات رابطه ...

از دوست بدم میاددد دوست من کتابامن گوشیمن چه میدونم با ادما راحت نیستم 😐😂

مثلا نمیخوای تحویلشون بگیری؟ چون میگی نمیتونم تحمل کنم بلاخره یه ادا هایی هم در میاری این پرده کشیدن ...

ببین امسال تو مدرسه نمیدونم چرا من حرف نمیزدم با هیچ کس خب ولی بازم جز ساکتا نبودم جز اون دو سه نفر اوسکول شدم که نمیفهمن😐😂

فردا بهت میگن دختره کـسخله سعی کن ارتباط بگیری اینجوری کلی قضاوتت میکنن بیشتر اذیت میشی

خب امسال مدرسه همین شد دیگه

به جای اینکه برم تو دسته ساکتا رفتم تو کصخولا😐😂