2777
2789

ی کاری که نمیتونم اینجا بگم چه کاری بوده رو انجام دادم شوهرم قبلش گفت اینکارو نکن ولی من پنهانی انجامش دادم بعد خودش فهمیده به روی خودش نمیاره منم هیچی نمیگم ولی سرد رفتار میکنه و یجوری رفتار میکنه انگار نفهمیده و کلا لج کرده با من هر کاری که باعث میشه ناراحت بشم رو انجام میده منطقی حرف زدم باهاش که چرا اینطوری رفتار میکنی میگه هیچ جوری رفتار نمیکنم مثل همیشه ام 

باید چیکار کنم الان

..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر کنجکاوم کردی😅😅😅یکم صبر کن تا اوضاع بهتر بشهکلا تو زندگی با مشورت با همسرت جلو ‌برو😘

حرف غیر منطقی میزنه 

تولد دوستانه بود میگفت نباید بری 

..

اگه مطميني كه ميدونه. يدفعه اي بگو راستي فلان كارو كردم يادم رفته بود بهت بگم حداقل بعدش بهت نگه ميخواستي پنهون كني

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اگه مطميني كه ميدونه. يدفعه اي بگو راستي فلان كارو كردم يادم رفته بود بهت بگم حداقل بعدش بهت نگه ميخ ...

چجوریییی بگم

گفت نرو خونه دوستت منم رفتم 

مگه من بچم بهم دستور میده نرو فلان جا 

..