2777
2789

زندگی کلش کلاف و کاموا پیچ در پیچ هست شما باید گره هاش رو باز کنین جدی دارم میگم شعار نمیگم و اینکه چرا سردرگمین ؟؟ توی تحصیلت یا شغل یا ازدواج یاا ؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی کلش کلاف و کاموا پیچ در پیچ هست شما باید گره هاش رو باز کنین جدی دارم میگم شعار نمیگم و اینکه ...

فکر میکنم هیچی قرار نیست درست بشه

خانواده تحصیلات همه چی باهم فکرمو درگیر کرده از یه طرفم اعتماد به نفسمو از دست دادم

زندگی کلش کلاف و کاموا پیچ در پیچ هست شما باید گره هاش رو باز کنین جدی دارم میگم شعار نمیگم و اینکه ...

منم خیلی سردرگمم اصلا نمیدونم باید با زندگیم چکار کنم

از همه طرف بدبیاری 

خیلی خستم

فکر میکنم هیچی قرار نیست درست بشهخانواده تحصیلات همه چی باهم فکرمو درگیر کرده از یه طرفم اعتماد به ن ...

اونایی که باید تلاش کنین رو صدتون رو بذارین اونایی که دست شما نیست رو کمی بیخیال باشین مثال بعصی بیماری ها ژنتیکی هست ما هم اونقدر بیکار نیستیم تجزیه کنیم کدوم هارو گرفتیم یا نه بلکه باید چکاب بشیم و پیشگیری کنیم اگر گرفتار بیماری شدیم درمان کنیم بعصیا هم تقصیر خودمونه مثل سو مصرف قند و شکر و نمک و فستفود و دخانیات که به کلیه و کبد و ریه ووو ••• مون آسیب میزنیم استارتر پس هرچقدر ببخشید نشخوار فکری بگیرین سنگ از سنگ تکون نمیخوره باید صبور باشین فرصت بدین ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

منم خیلی سردرگمم اصلا نمیدونم باید با زندگیم چکار کنماز همه طرف بدبیاری خیلی خستم

نه عزیزم زندگی کلا بلاتکلیفی هست اولین باره داریم تجربه اش میکنیم معلومه گند میزنیم اشتباه میکنیم ببخشید خیانت می‌بینیم دورازجونتون بعصی وقتها از حوادث جون سالم بدر می‌بریم عزیزانمون رد از دست میدیم ووو ••• طبیعی هست فقط نباید نشخوارش کنیم باید کمی بیخیال باشیم اونایی که دست ماست مثل تحصیل و شغل و اینا رو حلش کنیم بقیه رو به زمان بسپاریم ببینیم چطور پیش میرن ...