2777
2789

سال اول ۲۲ هزار امسال ۱۱ هزار منطقه شدم

پرستاری آزاد هم اوردم 

از یه جایی به بعد خیلییییی دلم میخواست هرطور شده مهاجرت کنم از ایران شبانه روز دعا میکردم همین پرستاری رو بیارم

الان به هدفم رسیدم فقط کافیه زبانم رو اوکی کنم 

با خودم گفتم اگر مهاجرت به هر دلیلی نشد تا دکترا پرستاری میخونم

ولی یه چیزی اذیتم میکنه ، دیدگاه جامعه به پرستارا ، مهم نیست میگن فلان رشته اشباع شده و اینا 

همش این مقایسه ها که طرف دکتره تو هیچی نشدی خیلی اذیتم میکنه . اگر فامیل های کنکوریمون هم رشته تاپ قبول بشن مطمئنم تا عمر دارم خانواده میکوبن تو سرم متاسفانه خیلی به حرف مردم بها میدم

آخه یه خواهرم دارم یه رشته نسبتا خوب قبول شده اما کلا تو یه حوزه دیگه مشغول به کاره و رشته اش رو هیچوقت دوست نداشته 

اگر هم بخوام بمونم دیگه ترمیم دوازدهم نمیکنم معدلم ۱۸.۱۵ هست ترمیم ۱۱ و کنکور میدم 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال به سال وحشتناک تر میشه 

همبن آترینا رتبه یک نبود مگه چقدر پشت سرش حرف زدن 

به حرف مردم بخوای اهمیت بدی باختی 

مهم مهاجرته ، به خودت ایمان داشته باش 

بخون برو 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

فرصتی که به دست اوردی از دست نده 

یه حرفی ک همیشه میگن اینه که مردم همیشه کور خودشون و بینای مردم هستن و حقیقته اگ بخوای ب حرف مردم اهمیت بدی ک زندگی و باختی پس اصن برات مهم نباشه بقیه چی میگن مهم خودتی و اینکه میدونی چقد تلاش کردی تا اینو ب دست بیاری 

پشت نمون هرسال داره سخت تره میشهروح و روانت داغون میشهرشتع ای ک اوردی رو برو اگر دوست داری به حرف مر ...

بخدا تو فامیل داریم طرف ن هوش خاصی داشته ن رشته خاصی خونده درآمدش هزاران برابر یک پزشک تو فامیلمون هست 

انقدر این سوشال مدیا لنتی هی میگه پزشکی خوبه دکترا عالین خیلی اذیتم

منم مث تو کنکور داشتم پرستاری ازاد اوردم ولی من شهرم دوره دو دلم برم این رشته رو یا نهولی ت ام پشت ن ...

منم به شهر دیگه ام متنهی ۲۰ کیلومتر بیشتر راه نیست 😂😑

شهر خودمون علوم پزشکی نداره

بخدا تو فامیل داریم طرف ن هوش خاصی داشته ن رشته خاصی خونده درآمدش هزاران برابر یک پزشک تو فامیلمون ه ...

یکی با درس خوندنش به جایی میرسه پول در میاره

یکی با هنری کاری چیزی

خلاصه که هر کس برای خودش داره زندگی میکنه و تلاش میکنه جون خودت برای خودت میمونی

ولی پشت نمون خبلی سخته من عذاب کشیدم یعنیی

اینی که اوردی رو برو خبلی خوبه