2777
2789
عنوان

کسی تاحالا اینجا برای رفع محرومیت کنکور درخواست داده❔

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست
من دوستم درخواست داده بود یه دفعه و موافقت کردند الان هم که به عنوان مشاور کار می‌کنه بهم گفت با درخ ...

دوست شما زمانی ک درخواست داده  بود در دانشگاه قبت نام‌کرده بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه، اگه ثبت نام کنی به هیچ عنوان موافقت نمیکنن با درخواستت، چی قبول شدی؟

هوشبری بیرجند قبول شدم 

گفتم ک چون معلوم نیست قبول کنند یا نه من هم ثبت نام دانشگاهمو انجام دادم هم لغو محرومیت 

گفتمم اگه لغو محرومیت بخورم قبل از ثبت نام کنکور ۴۰۵انصراف قطعی خودمو بدمم

هوشبری بیرجند قبول شدم گفتم ک چون معلوم نیست قبول کنند یا نه من هم ثبت نام دانشگاهمو انجام دادم هم ل ...

منم هوشبری کرمان قبول شدم، وقتی ثبت نام کردی دیگه موافقت نمیکنن، من ثبت نام نکردم

منم هوشبری کرمان قبول شدم، وقتی ثبت نام کردی دیگه موافقت نمیکنن، من ثبت نام نکردم

من از این میترسیدم که لغو محرومیت برایم اعمال کنند و از دانشگاه اخراجم کنند 

پس خیالم راحت باشه و کارهای دانشگاهمو انجام بدمم

من از این میترسیدم که لغو محرومیت برایم اعمال کنند و از دانشگاه اخراجم کنند پس خیالم راحت باشه و کار ...

نه نگران اون نباش، آره کارهای دانشگاهتو انجام بده مشکلی پیش نمیاد، وسطای آبان برات پیام میاد که با درخواستت موافقت نشده و همه چی تموم میشه انگار چیزی نبوده

خیلی کارت ریسکیهیه درصد قبول نکنن هم محرومی هم دانشگاه رو از دست دادی

تو کسیو دیدی انصراف داده باشه و با درخواست رفع محرومیتش موافقت نشده باشه؟ من با هرکسی صحبت کردم گفتن تونستن رفع محرومیت بگیرن

تو کسیو دیدی انصراف داده باشه و با درخواست رفع محرومیتش موافقت نشده باشه؟ من با هرکسی صحبت کردم گفتن ...

نه من کسی رو ندیدم 

چون از این قضیه اطلاع نداشتم دیگه ریسک نکردم تو دانشگاه ثبت نام کردم

ولی امسال میتونم نهایی هارو ترمیم کنم درسته ؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

امسال نه، ولی برای ۴۰۶ میتونی قبل کنکور انصراف بدی

قبل کنکور یعنی قبل ثبت نام کنکور؟ 

یا قبل از انتخاب رشته هم همیشه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

آره فکر کنم بتونی، بازم با یه مشاور مشورت کن

شما چند ساله پشت کنکور موندی؟من خودم دو سال پشت بودم 

باز محرومیتم خوردم باید 1406 امتحان بدم

به نظرت منطقیه بخوام 4 سال پشت کنکور بشینم‌؟ رشته ای که قبول شدم علوم آزمایشگاهیه

شما چند ساله پشت کنکور موندی؟من خودم دو سال پشت بودم باز محرومیتم خوردم باید 1406 امتحان بدمبه نظرت ...

من یک سال پشت موندم، پارسال ۴۳ هزار شدم امسال ۱۶ هزار منطقه دو با تراز ۸۰۴۰، منم محرومیت دارم باید تا ۴۰۶ بمونم، تازه دانشگاه هم نمیرم، بنظر من هدف ارزش هر چیزیو داره، اگه هدف داری کاری به حرف بقیه نداشته باش، تو باید زندگی کنی، من جایی به جز هدفم خوشحال نیستم